joi, martie 28, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 07.04.2022/17.8.3.3.

MATRIŢA ZILEI – 07.04.2022/17.8.3.3.

1 4 77
222   8
33 6  


FOC
– 1,5,9 – 1 element

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 4 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi stă sub energia lui 7 și aduce mult noroc și o capacitate extraordinară de a rezolva situațiile ce apar, totul punându-se într-o mișcare sincron miraculoasă. 7 vine de asemenea și cu trezirea conștiinței, cu relevarea unor taine, cu o conexiune cu divinitatea, cu credință, cu materializarea și manifestarea gândurilor. Această manifestare și materializare a gândurilor am mai putea-o numi noroc sau ghinion, în funcție de calitatea a ceea ce gândim, conștient sau inconștient în cea mai mare parte, asta datorându-se seturilor de convingeri limitative cu care suntem programați.

În mare parte, aspectarea puternică a lui 7 (77) tinde să conducă automat la o conștiință solidă ce poate lucra benefic pentru noi, și e util să ne dezvoltăm și să ne construim voința (4), să ne asumăm acțiunile a ceea ce spunem, facem precum și consecințele aferente. De aceea, e necesar să conștientizăm marele potențial al acestei zile și să lucrăm cu noi în așa fel încât rezultatele să se manifeste benefic și în folosul nostru și al celorlalți. E important să nu ne lăsăm târâți în capcanele trecutului și nici în cele ale viitorului, ci să ne bucurăm doar de momentul prezent.

Este o zi în care energiile sunt dispuse optim, astfel încât vectorul 456 se află în echilibru. Ziua este dinamică, suntem conectați cu sinele, cu ideile, cu darurile noastre și suntem motivați să punem în aplicare idei, proiecte, să ne aplecăm asupra talentelor noastre. Lucrăm foarte frumos cu mâinile indiferent că pictăm, scriem, grădinărim sau facem orice altceva ce presupune folosirea acestora (33). Armonia își face simțită prezența din emoțiile benefice, din cooperare, colaborare, diplomație, tact, blândețe în relațiile cu ceilalți și aduce ca rezultat experiențe noi și o cunoaștere mai mare a sinelui (222).

Misticismul lui 7 dezvăluie anumite taine. Mereu, 7 aduce în lumea văzută aspecte ale nevăzutului atunci când este timpul potrivit. Descoperim lucruri noi care nu neapărat că au fost tăinuite, dar nu le-a venit vremea să fie văzute, chiar dacă s-au aflat în fața ochilor noștri în tot acest timp.

Din punct de vedere relațional ne asumăm acțiunile și asta duce la la manifestarea intuiției și a unei imagini de sine mai puternice, iar astea sub binecuvântările Universului care ne răsfață cu sincronicități și rezultate rapide ale acțiunilor noastre.

Recomandarea zilei. În această zi jupiteriană sunt contraindicate graba și concluziile pripite. Psihicul, gândurile sunt destul de firave (1), dar mintea este totuși bine structurată, iar capacitatea de analiză, si de organizare, de sinteză, rațiunea sunt susținute de puterea lui 8 (8). E util să analizăm toate elementele cu atenție înainte de a lua o decizie finală și să îmbrățișăm provocările cu optimism și pozitivitate, pentru că 7 aduce mari satisfacții personale, dezvoltare și înțelepciune, atunci când este folosit benefic. La polul opus, 7 aduce singurătate, limitări și frică, cu tendințe de victimizare, lamentări și învinovățire îndreptată atât către exterior, cât și către propria persoană. Tot aici, în sensul mai puțin benefic, 7 aduce scopuri meschine și rău voitoare, sabotare, invidie și bârfă. De aceea este foarte util să exersăm iertarea, în primul rând de sine, apoi iertarea celorlați, acceptarea, detașarea și credința.

Azi nu e loc de orgoliu sau ambiție, iar principalul scop este de “a fi” ceva, cineva cumva, undeva, cândva. Să fim buni, să iubim și să fim iubiți, să fim acel ceva care ne impulsionează să arătăm și să manifestăm ce e mai frumos și valoros din noi, să împărtășim asta și celorlalți.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 07.04.2022 la ora 07:04 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7468

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10.2 ° C
13.7 °
10 °
54 %
4.7kmh
46 %
joi
11 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...