spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 08.04.2022/18.9.2.2.

MATRIŢA ZILEI – 08.04.2022/18.9.2.2.

1 4  
22222   88
     9


FOC
– 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

Vibrația zilei de azi vine cu forța puterii care se manifestă la nivelul energiilor feminine, cifra corespunzătoare fiind 8. Astăzi, femeile au o forță impresionantă, un magnetism căruia nu i se poate opune principiul masculin. Cifrele feminine, pare, din matriță (2,4,8) domină de la distanță pe cele masculine, impare. Azi femeile rezolvă situațiile în stilul caracteristic. Emoții extreme (22222), comunicare, protecție, intuiție, dar și manipulări, seducție, senzualitate și dorințe ascunse. Puterea (8) energiei feminine vine din sensibilitatea, dorința de colaborare, tactul, diplomația, stabilirea unei armonii și a unui echilibru la nivel relațional (9). Totodată vibrația zilei aduce protecție și siguranță maternă (4), îngrijire în plan fizic, astfel încât azi suntem cumva protejați de riscurile ce privesc sănătatea sau accidentele. Puterea (88) este astăzi în mâna femeilor pe toate planurile și tot ce ține de impulsivitate(1) nu funcționează. La nivel social, azi există o mare predispoziție la aspecte violente ce predispun la accidente cu multiple răniri, violențe asupra maselor, atacuri armate și este util să evităm zonele aglomerate și cu risc, asigurându-ne măsuri de protecție ce le accesăm din interior, prin păstrarea liniștii și a armoniei interioare, indiferent de ce ne servește exteriorul. Dacă suntem centrați și folosim cu înțelepciune puterea feminină a păcii și a bunăstării relaționale, prin supravegherea atentă a gândurilor și impulsurilor noastre vis a vis de de ce se întâmplă, putem face din această zi una extrem de plăcută și agreabilă. E nevoie să facem ceva, orice, să acționăm într-o anumită direcție astfel încât să susținem grupul social, pornind de la interiorul nostru, extinzând apoi către familie și prieteni, colectivitate, umanitate în ansamblu.

Cu toate astea, se poate manifesta și cealaltă față a monedei, în sensul în care dacă lipsa de motivație a principiului feminin se instalează, atunci se pot folosi puteri abuzive cumva, încadrate în sfera vicleniei, a răutății, a răzbunării. Nu vă puneți cu femeile furioase, cu cele rănite sau supărate. Există o tendință destul de mare ca atingerea scopurilor să se facă prin influențarea emoțiilor și a gândurilor, deși totul pare că se desfășoară într-un context gingaș și naiv.

Recomandarea zilei. Cu blândețe se poate îmblânzi și leul. De aceea, astăzi este recomandat să folosim diplomația, colaborarea, comunicarea și temperarea impusurilor, dacă dorim ca lucrurile să funcționeze în direcția dorită. Azi puterea vine din folosirea benefică a emoțiilor, din suprimarea nevoii de a domina. Azi nu rezolvăm nimic cu forța, ci numai cu vorba bună și cu strategie. Și dacă se întâmplă să folosim forța, să fim atenți la puterea de răzbunare pe care o stârnim. Atenție și la manipulări și seducție, la vorbe mieroase și lingușitoare, la viclenia emoțiilor, a lacrimilor și a victimizării.

Puterea noastră este dată de forța de a rezista cu stoicism în situații dificile, presante, care ne testează nervii, credințele, răbdarea și puterea psihică și mentală. Este foarte, foarte util ca oamenii să facă față pervertirilor și manipulărilor, înșelătoriilor, pentru că ceea ce se dorește de fapt este predarea puterii noastre, a sufletului nostru și golirea de esența care ne face oameni, folosindu-se de frică, violență și agresivitate. E util de a ne autoeduca frustrarea și impulsivitatea, folosindu-ne de instinctul protector, de diplomație, intuiție și lucru cu sinele pentru a ne susține psihic și fizic și a ne păstra puterea și discernământul și pentru asta e nevoie de curaj, pace sufletească, multă răbdare. Și mai mult decât orice e nevoie de credință, așa cum o vede fiecare.

8 aduce puterea și o dată cu ea energia duală a lui și depinde doar de noi cum o folosim. Cea feroce și bestială, forță brută și necizelată, temperamentală, negândită sau puterea protectoare, stabilă, care crește progresiv, se balansează, interiorizând forțele exterioare, dar care nu se frânge. Atunci când accesăm puterea în latura ei pozitivă, teama dispare, la fel și părerile celorlalți, suntem protejați de indestructibilul nostru simț al identității. Când o folosim în latura întunecată, o folosim pentru a ne apăra. Și când ne apărăm? Când ne simțim atacați, mai exact când lăsăm frica diseminată să ne roadă ființa. Și tocmai asta se vrea. Controlul prin frică. Joaca aceasta distructivă cu psihicul, cu emoțiile noastre, se oprește doar dacă facem ceva extraordinar: dacă ne ascultăm inima, sufletul, vocea interioară și accesăm puterea personală.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 08.04.2022 la ora 08:04 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8469

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...