joi, martie 28, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 14.04.2022/15.6.13.34.

MATRIŢA ZILEI – 14.04.2022/15.6.13.34.

111 444  
222 5  
3 6  


FOC
– 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 5 care schimbă tiparele și care are rolul de a ne scoate din ce în ce mai mult din zona de confort. Vine cu imagine de sine bine definită, cu imprevizibilitate dar și cu un echilibru universal logic, cu ieșire din tipare , cu deschidere spre nou și cu o capacitate extarordinară de negociere și joc, în spiritul unei cumpătări optimiste și benefice. Astăzi moralul este destul de ridicat, iar integritatea este o valoare a zilei. Respectul pentru familie și ideea de inovație în vederea evoluției, comunicarea, diplomația, căutarea armoniei, arta de a asculta și de a lua decizii în privința atingerii bunăstării (6) sunt principalele direcții. Energia lui 5 susține oportunitățile și dacă simțim cumva o rezistență, este util să reflectăm asupra ei deoarece are răspunsuri foarte importante. 5 ne arată cum să fim noi înșine și cum să ne raportăm la viață atunci când se schimbă modul de abordare a unei situații. Cu încredere, diplomație, cu vorbe potrivite la timpul potrivit, cu înțelegere și toleranță, dar în acelați timp într-un mod asertiv și ferm, putem lua decizii și ne putem atinge obiectivele.

Azi avem parte de o energie activă, nonconvenţională, imprevizibilă, curajoasă şi expansivă (111), dar în același timp foarte disciplinată și analitică, ce formează un cocktail interesant de oportunități, muncă, spectacol și aventura, care se manifestă cu anumite limite (1+4=5) şi vine cu sarcina majoră de a învăţa să ne mulţumim cu ceea ce avem deja, concret, practic şi real. 5-ul, compus din 1 şi 4 vrea să iasă din tipar cu orice preţ şi aduce o notă de nonconformism şi jocuri ciudate. De aceea, regulile aduc o oarecare frustrare şi agresivitate, însă fără ele nu se prea poate. E util să fim atenți la aroganță, abuz şi totalitarism pentru că există o anumită tendință de subjugare a tot ceea ce ţine de emoţii, comunicare şi diplomaţie şi de aceea este recomandat ca folosirea talentelor şi a resurselor interioare să se facă la capacitate maximă pentru a tempera situaţiile, pentru a evita conflicte dure, dispute severe sau instalarea unui mic haos la nivel de grupuri sociale. Comunicăm însă foarte uşor (222) şi pe fondul unui efort susținut, atât la propriu cât și la putem beneficia de oportunităţi noi şi incitante. Efortul psihic ne susține în adunarea gândurilor și a emoțiilor, iar cel fizic pur și simplu ventilează furia sau alte emoții extreme și de vibrație cu frecvență joasă.

În această și de joi, jupiteriană, ce ne ispitește să gustăm din toate plăcerile vieții (3), ne predispune totuși la excese și exagerări care ne pot aduce prejudicii fizice. Totodată energia zilei ne susține în găsirea de noi metode de a ne spori resursele, atât materiale, cât și spirituale și perseverența celor trei de 4 (444) ne asigură stabilitate și putere de a aborda orice obstacol sau provocare. Suntem dinamici și grăbiți și de aceea este util să lucrăm la răbdare și neatenție, mintea zboară cu viteza luminii în mai multe locuri simultan și suntem predispuși la anumite accidente. Avem nevoie de socializare și chiar este foarte indicată, putem întâlni acele persoane puternice și influente, care să ne poată ajuta sau să ne ofere sprijin sau ghidare.

Avem avantajul că azi ne simțim în formă maximă din punct de vedere fizic și asta ne ajută să curgem în tandem cu energia dinamică și motivatoare a zilei. Unii oameni pot fi azi foarte nerăbdători, fără astâmpăr, foarte nervoşi, dar cu o personalitate foarte interesantă, cu o curiozitate debordantă și, din nou, cu înclinații spre plăceri ale corpului, indiferent că vorbim de sexualitate, de mâncare, băutură sau altele de genul. Suntem atrași de lucruri ciudate şi neobişnuite iar schimbările, tranzacţiile de orice fel și micile călătorii fac din ziua de azi una destul de colorată. Ușoare tendințe de nestatornicie aduc divergențe în relații, indiferent că vorbim de cele amoroase, de cele la muncă, în familie sau în grupul de prieteni.

E important să știm ca ghidul interior există undeva în noi, indiferent cât de confuzi suntem în anumite momente, cât de pofticioși suntem, pentru că există eu-l acela stoic și demn care are viziunea şi resursele necesare şi poate anticipa în ce direcţie e util să ne îndreptăm şi ce decizii să luăm.

Valurile de energie pe care unii dintre noi o percep foarte ciudată și puternică în această lună, scaldă întreaga umanitate iar Universul, prin metodele sale de selecție naturală, prin sistemul său de autoreglare face ordine pe pământ. Întradevăr, totul este foarte intens și ne scoate puternic din zona de confort.

Recomandarea zilei. Este util de știut că energia lui 5 aduce și o susținere puternică, deoarece vocea interioară, intuiția, ne spune că e util pentru noi să terminăm cu circul ăsta ieftin și că e bine să ne asumăm și să fim responsabili, să acționăm cu înțelepciune, să ne acceptăm așa cum suntem, pentru că, în fond nu avem de demonstrat nimic nimănui. Tot ceea ce trebuie noi să facem este să ne vindecăm la nivel de suflet, să ne educăm mintea și s-o învățăm să lucreze pentru noi, să iubim, să atingem acea stare de plenitudine.Trăim vremuri speciale și suntem binecuvântați cu lecții fascinante și vindecătoare pentru un șir lung de generații încercate. Tot ce trebuie noi să facem este să ne ascultăm sufletul din ce în ce mai mult pentru a ne echilibra și a învăța iubirea, armonia, pentru a ne întări credința și puterea personală, pentru a ne asuma faptele, gândurile, emoțiile.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 14.04.2022 la ora 14:04.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5466

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...