spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 15.04.2022/16.7.14.5.

MATRIŢA ZILEI – 15.04.2022/16.7.14.5.

111 44 7
222 55  
  6  


FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de astăzi este 6 și vine în contextul stabilirii armoniei, dar nu oricum, ci într-un mod teatral. 15 este o zi care poate aduce atât întuneric, cât și foarte multă lumină.

Apar azi tentații, ispite, ni se pune voința la încercare, iar scopul principal este să rezistăm la toate aceste provocări care pot apărea pe toate planurile și în toate aspectele vieții noastre. E o zi în care putem întâlni latura întunecată a noastră. Nu e de speriat, ci chiar putem face o oportunitate din asta, pentru că întâlnirea aceasta poate scoate la iveală comori nebănuite și resurse importante, dacă știm să o acceptăm și să o integrăm. Tot ceea ce respingem în exterior: conflicte, furie, acțiuni, motive, dorințe, intenții, idei, însușiri, comportamente, etc. se află și în noi și le observăm la alții doar pentru că, dacă le-am vedea la noi, ne-am îngrozi, ne-am rușina. În exterior ni se par cât de cât de suportabile. De aceea, azi, 6 va scoate din pod aspectele mai sus menționate și dacă înțelegem și lucrăm cu noi, alegem latura sa funcțională, dacă nu, pe cea întunecată.

Secretul e la noi, mai ales că vocea interioară și diplomația și comunicarea (222), curajul și determinarea (111) ne ajută mult și ne putem ordona (44) atitudinile și acțiunile astfel încât să fie benefic pentru toată lumea (6).

Avem impresia însă, că în anumite momente suntem departe de a fi suficienţi, că putem oferi mai mult, putem face mai mult, sentimentul de împlinire fiind sabotat de această goană după perfecţionism. Este util ca în această căutare a perfecţiunii şi a dăruirii către ceilalţi, să fim atenţi la acele persoane care pot profita de noi, cu sau fără intenţie. Pe lângă deprinderea găsirii unui echilibru sănătos între ceea ce oferim şi ceea ce primim, avem de învăţat diferenţa dintre a ajuta şi a interfera, dintre a sprijini şi a facilita pentru cei aflaţi în nevoie. Cifra 6 guvernează prietenia, iubirea, căsnicia, divorţul, parentingul şi este util pentru noi să fim atenţi şi să ne ajutăm de vocea interioară, care se face azi auzită (55) şi care ne susţine dacă o urmăm, pentru a putea gestiona funcţional relaţiile şi comunicarea cu ceilalţi. 6-le de azi format din cifrele 1 independenţă şi 5 spectacol, nevoie de libertate, presară un magnetism aparte şi pasional, un fel de ispită plăcută şi inofensivă şi se desfăşoară într-un spaţiu larg care să cuprindă pe toţi cei dragi şi iubiţi .

Putem face astăzi tot felul de activități îndreptate către binele social, avem voință, energie, credință, înțelepciune și curaj. Coloana voinței a motivației este foarte bine aspectată (456), iar dinamismul zilei se mai temperează (coloana 123). După o perioadă în care am fost foarte energici și activi, ne trezim într-o sferă de pasivitate, iar acțiunile noastre se vor iniția în funcție de dispozițiile noastre emoționale, care sunt foarte schimbătoare. Devenim sensibili la emoțiile celor din jur, dar putem fi și duși ușor în eroare, manipulați. Începând cu această dată, energiile devin mai agresive, mai tulburătoare și vor continua așa până la finele lunii. Se accentuează luptele atât pe plan fizic, cât și pe plan spiritual, noile ideologii se întind din ce în ce mai mult, adunând tot mai mulți adepți. Acest nou care răsare aduce multă reticență și scepticism, iar la nivel de societate apar tot mai mulți așa zisi guru sau influenceri sau formatori de opinie, oricum ați dori să îi etichetați.

Este destul de fină linia între cei care propagă ideologii funcționale, sănătoase, orientate către suflet și cei care aleg partea întunecoasă, acunzând meschinăria și manipularea sub un ambalaj foarte atrăgător. De aceea este atât de important să ne folosim de vocea interioară, de ghidajul sufletului, adică de 5. Orice vine din suflet, din iubire, din compasiune și din intuiția noastră ca rezultat al conexiunii cu divinitatea, merită ales (7). Ce ne spune mintea este cel mai probabil să fie distorsionat de sistemul de control și programare a exteriorului și devine o armă îndreptată împotriva noastră ca umanitate, ca specie.

Sunt extraordinar de multe jocuri în spatele scenei de care nu avem habar și pe care nu le vedem, dar care însă decid soarta noastră. Ni se servesc diverse scenarii și suntem manipulați atât de pervers, încât nici nu ne dăm seama, suntem smulși practic din conexiunea cu noi înșine tocmai pentru a putea fi ușor de controlat. Diviziunea este în plină ascensiune și e foarte util pentru noi să lucrăm la relațiile noastre, să fim mai uniți ca niciodată, să ne păstrăm neutralitatea față de orice tabără creată în ultimii ani. Tocmai asta se dorește, ca noi să aparținem de una din tabere și să ne războim unii cu alții. La fel ca în experimentul cu furnicile. Se pun intr-un borcan 100 de furnici roșii și 100 de furnici negre. La început nu se întâmplă nimic, ele stau în pace unele cu altele. Vine cineva și scutură borcanul. Rezultatul? Vor începe să se lupte între ele, fiecare considerând că celelalte reprezintă inamicul. Cine a scuturat borcanul stă și se uită la ele și având de câștigat putere și control asupra lor. O intrebare la care fiecare dintre noi ar trebui să reflecte este: Cine a scuturat borcanul?

 

Exercițiu: Fiind o zi de 15, cu o încărcătură karmică foarte densă, propun un exercițiu de ventilare a acesteia, încadrat în spiritul lui 6 – practic, prietenos și seducător, format din 1 – curaj și 5 – joc, pentru a ne alinia la latura luminoasă a acestuia și de a lăsa Universul să nuanțeze optimist ziua de azi. Este nevoie de un zar, o coală de hărtie și un pix.

  1. Notați pe coala de hârtie următoarele verbe, într-un tabel, numerotate de la 1 la 6: împărtășesc, ofer, creez, accept, savurez, cer. Într-un alt tabel, la fel ca cel de sus, notați următoarele 6 substantive: zâmbet, pasiune, dragoste, dorință, glorie, timp.
  2. Aruncați zarul și descoperiți verbul care coincide cu cifra de pe zar. Apoi aruncați din nou zarul și descoperiți substantivul aferent.
  3. Asociați verbul cu subsatntivul și creați un climat nou și benefic pentru ziua de azi .

Recomandarea zilei.Atenție azi la toate emoțiile neplăcute, deprimante, tulburătoare care nu servesc nici unui scop, nu ne învață nimic util, ne iau din energie și vitalitate. Pasivitatea ne poate arunca într-o pasă de trândăvie păguboasă.

Intuiția și ascultarea vocii interioare, precum și păstrarea conectării cu planurile subtile, cu Divinitatea, cu Universul, Sursa creatoare, Dumnezeu, Creatorul sau cum dorim să Îl numim sunt, repet, extrem de importante. E posibil ca lucrurile să iasă azi altfel decât așteptam noi și dacă e așa, e mare nevoie de observarea cât mai detaliată a ceea ce simțim, în ideea de a folosi cât mai puțin latura negativă a lui 6. Ziua de azi ne atenţionează cu privire la o alegere pe care o avem de făcut, între două căi, una care duce în sus, spre lumină şi cealaltă în jos, spre întuneric. Este important să alegem, ascultând de vocea sufletului, nealterată de gândul contaminat de ură, revoltă, durere, trădare, furie sau orice altă emoţie de vibraţie cu frecvenţă joasă. Această alegere face diferenţa între pace şi suferinţă pentru perioada care urmează. În Tarot, 15 este Cartea Diavolul, şi ne împinge la a alege între bine sau rău. 6 este reprezentat de Steaua lui David, adică două triunghiuri echilaterale, suprapuse, unul cu vârful în sus – lumina, binele, şi celălalt cu vârful în jos, umbra, întunericul sau răul. De noi depinde cum ne raportăm la această alegere şi de care parte dorim să fim. Cu gândurile noastre aducem raiul sau iadul în viaţa noastră, deoarece acestea sunt maeştrii constructori ai realităţii noastre.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 15.04.2022 la ora 15:04.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6467

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...