spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 30.04.2022/13.4.7.7

MATRIŢA ZILEI – 30.04.2022/13.4.7.7

1 44 77
222    
33    


FOC – 1,5,9 – 1 element

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 4 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 3(3+0=3) care aduce informație, adaptabiltate și voie bună acum la final de aprilie, moment în care registrul energiilor se schimbă spectaculos, iar noi accesăm resursele interioare care ne așteaptă pentru a le folosi în perioada imediat următoare. Ziua de azi ne găsește foarte eficienți în a ne îndeplini sarcinile cu condiția să simțim cu adevărat libertatea alegerilor noastre și ne displac îngrădirile sau constrângerile de orice fel. Comunicăm foarte ușor, fluid, suntem deschiși și flexibili (222). Totodată avem tendința ca în discuții și în interacțiunile cu ceilalți, să ne dorim și să facem în așa fel încât să fim în centrul atenției, astfel încât apelăm la egoul disfuncțional, care ne poate pune bețe în roate (1). Ne folosim azi de imaginația bine dezvoltată și ne scoatem la iveală darurile cu care am fost înzestrați, manifestându-ne prin artă de orice fel, prin adorare de frumos, de culoare, de sunet sau cuvinte. Scoatem din sertarele amintirilor exact acele resurse de care avem nevoie pentru a ne susține puterea creatoare (33). De asemenea, preferăm o oarecare ordine și disciplină, o atmosferă aerisită și curată energetic, căutând liniște, momente de solitudine, de contemplare și reflecție (77), simțim nevoia de mișcare fizică ce ne ajută la ventilarea anumitor emoții ce poate ne par copleșitoare (44).

Totodată, energia zilei aduce răbdare, simț practic, perseverență și o acută nevoie de frumos, de optimism, de bucurie, de plăcere a vieții (mâncare bună, companie plăcută, cumpărături cu stil, admirare de natură, o plimbare, dans, orice reprezintă plîcere pentru noi). E o zi favorabilă pentru a ne îngriji de plante, să grădinărim, să ne scoatem prietenul necuvântător la o plimbare, să stabilim o conexiune reală, folosindu-ne de simțuri, cu mama natură, cu Universul, să medităm și să contemplăm la tainele vieții care, paradoxal sunt ascunse la vedere.

Este util ca tot ce facem azi să se facă pe îndelete, fără grabă, cu meticulozitate și atenție la detalii.

Luna Nouă din această seara aduce un moment de impact, cu repercursiuni de durată și importante, atât în viața personală, cât și la nivel social, mondial. Cu alte cuvinte, începe show-ul. Se schimbă registrul și trecem de la calitățile ordonate, disciplinate, stabile și solide ale lui 4, luna aprilie, la spargerea tiparelor și la schimbările majore ale lunii mai, ce poartă pecetea vibrației cifrei 5. Deci, să ne pregătim de spactacol și să vedem ce iese. Luna mai vine cu adrenalină, cu nonconformism, cu jocuri extreme, cu o nouă direcție în care valorile noastre se reconfigurează din temelii, la fel și stabilitatea cu care am fost obișnuiți. Energia lunii ne scoate puternic din orice zonă de confort și ne împinge la depășirea constantă a limitelor. Sunt posibile transformări majore în toate sistemele cunoscute și necunoscute ale lumii (bănci, financiare, fonduri de investiții, educație, sănătate, armată, justiție, ecologie, etc) și se face tranziția de la vechi la o nouă eră în care tehnologia ia avânt accelerat. Am avut la dispoziție până acum să lucrăm cu noi înșine, să ne vindecăm, să facem pace cu trecutul, cu noi înșine, să ne antrenăm gândurile, emoțiile și modul general de raportare la viață și la oportunitățile sau provocările ei. Este benefic să fim receptivi, deschiși, adaptabili, versatili și să evităm rigiditatea, încrâncenarea și ieșirile violente , agresive, pentru că schimbarea vine peste noi și ne ia pe sus. Sau cel puțin pe unii dintre noi. Primele rezultate concrete se vor putea observa în circa 6 luni de acum înainte. Se schimbă viața așa cum o știm noi pe toate planurile (personal, financial, job, relații, etc) și e util să ne păstrăm conexiunea cu sufletul nostru, cu intuiția noastră, cu Universul să avem deplină încredere în Planul Divin, iar singura voce de care să ascultăm să fie vocea interioară, călăuza noastră în energia lui 5.

Luna Mai va fi o lună extrem de aventuroasă, de interesantă, ca un roller coaster. Important este să observăm și cum ne raportăm la aceste valuri de energii.

E util să evităm capcanele anxietății, a controlului și e benefic să ne lăsăm duși de valul schimbării în aliniere perfectă cu sufletul nostru, cu simțirea, vorba, gândul și fapta în congruență.

Recomandarea zilei. Pentru a ne ajuta în perioada următoare, recomand un exercițiu de cultivare a recunoștinței, a compasiunii, a frumosului, a optimismului, un exercițiu de conștientizare că singurul lucru asupra căruia putem avea control e gândul nostru. Ca urmare, toate acțiunile noastre sunt și vor fi ghidate de gândurile și intențiile noastre. Când ne schimbăm convingerile și credem cu adevărat, 100% că putem face un lucru (gând și emoție asociată), avem șansa să-l materializăm ca prin minune. Depinde în ce credem cu adevărat. De aceea, dacă ne obișnuim să credem în lucruri benefice pentru noi, viața ne va oferi experiențe favorabile. La polul opus, credințele noastre limitative și disfuncționale ne vor așterne doar neajunsuri, neplăceri și suferințe.

Exercițiul propus pentru următoarele 100 de zile ( cam 3 luni) este cel de practicare zilnică și constantă a recunoștinței. E nevoie doar de voință, un pix și o agendă, precum și de 3 minute zilnic pentru a putea nota cel puțin 3 motive (lucruri, evenimente, persoane, stări, idei, etc) pentru care suntem recunoscători în acea zi și de ce suntem recunoscători.

Exemplu: Mulțumesc, cu recunoștință pentru…………. deoarece………… .

Pare simplu, însă puține persoane au perseverența de a duce la bun sfârșit acest exercițiu. Efortul merită garantat!

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 30.04.2022 la ora 04:30.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3464

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
10.1 ° C
12.7 °
10 °
86 %
1.8kmh
13 %
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...