vineri, mai 17, 2024
AcasăAdvertorialCat castiga cei mai buni jucatori din Anglia

Cat castiga cei mai buni jucatori din Anglia

In Premier League se invart niste sume colosale atunci cand vine vorba de transferuri si de salariile pe care le primesc jucatorii. Acest campionat este foarte urmarit in intreaga lume si de aceea se incaseaza foarte multi bani din drepturile TV.

Pe langa asta, bugetele echipelor sunt completate din vanzarea de bilete, din marketing sau din sumele investite de patroni. In cele ce urmeaza vei afla care sunt jucatorii din Anglia care au cele mai mari salarii in momentul de fata.

Jack Grealish

Manchester City l-a adus pe acest mijlocas ofensiv englez in vara anului 2021 de la Aston Villa in schimbul sumei de 117,5 milioane de euro.

Ca sa il ademeneasca sa plece de la clubul din orasul sau natal, i-a oferit acestuia un salariu incredibil, de 300.000 de lire pe saptamana si este asadar, unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti din lume.

Virgil van Dijk

Liverpool isi betona apararea la inceputul anului 2018, odata cu venirea acestui fundas central.

„Cormoranii” le-au platit celor de la Southampton aproape 85 de milioane de euro in schimbul serviciilor lui. Pe langa asta, fotbalistul batav are si un salariu extraordinar, de 300.000 de lire pe saptamana.

Romelu Lukaku

Se pare ca va reveni in vara asta la Chelsea dupa un imprumut la Inter Milano, care a fost mai mult la cererea sa.

Este si normal sa se intoarca pe Stamford Bridge pentru ca mi-e greu sa cred ca cineva ar refuza un salariu de 325.000 de lire pe saptamana.

Sa nu mai spun ca in plus, clubul londonez a mai platit si 113 milioane de euro pentru a-l achizitiona.

Raheem Sterling

Este un alt fotbalist al lui Chelsea care prinde acest top pentru ca primeste un salariu de 350.000 de lire saptamanal.

Asadar, putem spune ca patronul american Todd Boehly nu se zgarceste deloc atunci cand vine vorba despre remuneratii.

Dupa evolutii bune la Liverpool si Manchester City, a fost adus pe Stamford Bridge, unde inca nu a dat randamentul scontat.

Marcus Rashford

Tocmai a semnat o noua intelege cu Manchester United conform careia se pare ca va castiga 385.000 de lire sterline pe saptamana.

Este nascut si crescut in orasul in care evolueaza in momentul de fata si aceasta este singura echipa pentru care a evoluat in intreaga lui cariera. Evident, iubeste clubul, dar mi-e greu sa cred ca banii nu au contribuit la ramanarea sa pe Old Trafford.

Casemiro

Dupa numeroase trofee castigate cu Real Madrid, mijlocasul brazilian decide sa semneze in vara lui 2022 cu Manchester United. Contractul sau este unul fabulos, intrucat castiga 375.000 de lire saptamanal.

Cu bonus fara depunere la Betfair poti paria fara riscuri atat pe meciuri din Premier League, cat si pe La Liga, dar si pe foarte multe competitii din mai multe sporturi.

Mohamed Salah

Egipteanul prinde acest top 3 pentru ca are un contract excelent, conform caruia castiga 385.000 de lire pe saptamana.

Acesta este pe Anfield Road inca din 2017, cand Liverpool i-a platit lui AS Roma doar 42 de milioane de euro pentru serviciile sale.

Multa lume considera ca este una dintre cele mai bune afaceri pe care le-au facut „The Reds” in ultimii ani pentru ca avandu-l pe acest jucator in teren, Liverpool a castigat multe trofee.

Kevin De Bruyne

Mijlocasul ofensiv belgian are un salariu foarte bun, in contul lui intrand saptamanal cate 385.000 de lire sterline.

Este jucatorul lui Manchester City inca din vara anului 2015, cand gruparea de pe Etihad il cumpara de la Wolfsburg in schimbul sumei de 76 de milioane de euro.

Putem spune ca a fost o achizitie excelenta doar daca ne uitam la faptul ca a castigat cu „Cetatenii” 5 campionate si o Liga a Campionilor.

Erling Haaland

Primul loc in acest top ii revine „Masinariei de goluri” care se numeste Erling Haaland. El este de departe cel mai bine platit jucator din Premier League, remuneratia sa fiind de 865.000 de lire sterline pe saptamana.

Se pare ca acest bani nu au fost irositi in van de Pep Guardiola care si-a adus atacantul mult dorit. Cu el ca varf de lance, gruparea din Manchester City a reusit sa-si indeplineasca visul mult-dorit, castigarea Ligii Campionilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
5.3 ° C
8.8 °
4.4 °
84 %
1.4kmh
7 %
vin
18 °
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
25 °
mar
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

Atât de mult s-a scris, s-a comentat și s-a pălăvrăgit despre noua lege a pensiilor, încât dacă aș afirma că acest act legislativ reprezintă...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...