spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăAdvertorialAi început facultatea? Află acum ce avantaje poți avea dacă pleci cu...

Ai început facultatea? Află acum ce avantaje poți avea dacă pleci cu work&trave

Una dintre cele mai frumoase perioade din viață este cea a studenției. Mulți își părăsesc orașul natal și se mută în centrele universitare, fie în chirie, fie la cămin. Orice variantă ar alege, este clar că tinerii se vor bucura de libertate și independență. În același timp, vor învăța cum să fie responsabili, să se îngrijească și să gestioneze banii. Ba mai mult, vârsta le permite să se bucure și de orice distracție, mai ales de viața de noapte.

 

Profită din plin de anii studenției

 

Anii studenției sunt plini de oportunități. În această perioadă îți poți forma prietenii solide și, de asemenea, îți poți face relații care se vor dovedi utile pe viitor. În funcție de domeniul pe care îl studiezi se pot deschide porți. Multe firme primesc studenți încă din anul al II-lea pentru a se obișnui cu un job sau altul. Printre oportunitățile de care poți profita se numără și programul work&travel. Dacă ești curios ce înseamnă și cu ce te poate ajuta această experiență, acest articol s-ar putea dovedi util.

  1.   Posibilitatea de a strânge bani

După cum se poate observa și din denumire, programul te ajută să îți găsești de muncă și să călătorești în același timp. Ai posibilitatea de a vizita o țară pe care alții o văd doar în filme, Statele Unite ale Americii. Va trebui, bineînțeles, să lucrezi în perioada de ședere. Totuși, dacă gestionezi bine banii pe care îi câștigi, poți vizita zona și, de asemenea, te poți întoarce cu bani și acasă.

  1.   Descoperi SUA

Statele Unite sunt cunoscute ca fiind țara tuturor posibilităților. Dacă alegi să călătorești în această zonă a lumii vei descoperi o mentalitate nouă. Multe brand-uri cunoscute în țara noastră își au originea în SUA, iar tu ai posibilitatea să le descoperi. Frumos ar fi să te întorci și cu unele cadouri sau mici atenții pentru cei dragi, ceva specific și reprezentativ pentru țara pe care o vizitezi. Dacă nu ai reușit să cumperi ceva de acolo, o brichetă Zippo poate fi o alegere potrivită, mai ales pentru un membru al familiei fumător. Totuși, poți face acest cadou cu recomandarea de a renunța la acest viciu. Dacă tot ai ajuns într-o zonă diferită a planetei, le poți explica apropiaților fumători de ce tot mai mulți oameni au renunțat la fumat la nivel global în ultimii ani. În funcție de zona pe care o alegi, poți descoperi peisaje unice, mentalități diferite și firme cu tradiție și vechime.

  1.   Cunoști oameni noi

Pentru dezvoltarea personală este benefic să intri în contact cu oameni care vin din culturi diferite și au altă mentalitate. Vei afla mai multe despre modul de gândire al americanilor, dar nu numai. Vei cunoaște și te vei împrieteni cu studenți care vin din toată lumea cu acest program. Tineri din Europa sau din Asia, cu toții veți lucra împreună. Veți avea destul timp pentru a vă cunoaște și a împărtăși experiențe și viziuni.

Prin urmare, perioada studenției îți permite să profiți de multe oportunități, important este să fii hotărât, creativ și să ai curajul să încerci lucruri noi.

Sursă foto: pexels.com

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.7 ° C
23.8 °
22.7 °
33 %
3.1kmh
92 %
joi
23 °
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...