luni, mai 20, 2024
AcasăAdvertorial4 secrete ale unui look masculin impecabil

4 secrete ale unui look masculin impecabil

Când vine vorba de aspectul perfect al unui bărbat, există câteva secrete care fac diferența între un stil obișnuit, comun și altul masculin, atractiv și elegant. Fiecare bărbat are propriul lui stil, însă, grija pe care o acordă aspectului său îl poate transforma într-un bărbat atrăgător, care întoarce mereu privirile. Fii atent la sfaturile de mai jos și vei arăta întotdeauna impecabil!

Descoperă 4 secrete care îmbunătățesc considerabil aspectul unui bărbat:

  1. Igiena personală

Îngrijirea zilnică a pielii este importantă, atât pentru sănătatea ta, cât și pentru a crește stima de sine și încrederea în propria persoană. Curățarea, exfolierea și hidratarea tenului sunt esențiale pentru a menține elasticitatea și strălucirea pielii. Aplică zilnic protecție solară și vei preveni apariția petelor pigmentare sau a ridurilor. Amintește-ți să folosești cremă de mâini, ori de câte ori ai ocazia și nu uita de unghii. Acestea trebuie să fie mereu curate și bine îngrijite. Zâmbetul este ca o carte de vizită! O igienă orală corectă îți face zâmbetul mai frumos și mai atractiv.

  1. Părul, barba și mustața

Dacă ești de părere că o barbă neîngrijită și un păr gras sunt sexy, te înșeli. În primul rând, este esențial să acorzi atenție tunsorii. Nu trebuie să alegi o tunsoare la modă, însă e important să apelezi la un frizer care știe cum să-i redea părului tău aspectul sănătos și strălucitor. Tăiate corespunzător, barba și mustața îți pun în evidență trăsăturile feței. Folosește un aparat de tuns profesional și păstrează-ți aspectul sexy. Ai nevoie de ajutor? Pe altex.ro găsești diferite modele de aparate de tuns dar și seturi de îngrijire facială care te vor ajuta să arăți bine în fiecare zi.

  1. Adoptă ținute casual

Combinarea corectă a culorilor și a articolelor vestimentare reprezintă secretul unei ținute perfecte. Optează pentru culori reci precum gri, negru, maro sau bleumarin. Acestea oferă o notă elegantă ținutei. Evită combinații extravagante, articole sclipitoare sau accesoriile în exces. De exemplu, o pereche de pantaloni clasici cu o croială perfectă și o cămașă sau un pulover uni sunt suficiente pentru un stil vestimentar casual, care îmbină eleganța cu funcționalitatea.

  1. Fii în formă și ai grijă să miroși bine

Frumusețea este sinonimă cu aspectul fizic plăcut. Exercițiile fizice practicate cu regularitate promovează o stare de bine, te ajută să fii mereu în formă și lasă și o impresie foarte bună. Nu este nevoie să iei suplimente, o alimentație sănătoasă îți va asigura necesarul de energie.

Bărbații care miros bine sunt mai atrăgători și sexy. Un parfum ales cu grijă poate spune multe despre tine. Fie că îți plac notele lemnoase, fie că le preferi pe cele cu efect afrodiziac, nu exagera niciodată. Prea mult parfum poate deveni sufocant și deranjant.

 

 

Dacă ai deja o listă cu obiceiuri sănătoase, completează-o cu acele practici care se potrivesc personalității tale și scoate în evidență farmecul personal. Nimic nu te face să te simți mai bine decât o stimă de sine crescută și o imagine impecabilă.

Sursă foto: pexels.com

 

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.1 ° C
22.6 °
21 °
49 %
5.2kmh
57 %
lun
21 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar te poți certa cu polițistul că mașina ta nu e parcată pe trecerea de pietoni.

EDITORIAL

Dacă în primii zece ani de după Revoluție presa a fost unul dintre principalele motoare ale profundelor schimbări sociale din România, de la o...

EPIGRAMA ZILEI

La Eforie, pe nisip, O tânără umbla în slip Și zău, intrat-am la idei, Văzând că ... nu-i al ei!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...