four × 1 =

A password will be e-mailed to you.

Legendarul vas de croazieră a început în acest an un nou capitol în istoria sa: destinaţie turistică plutitoare în Dubai.

Queen Elizabeth 2 şi-a deschis porţile pentru public în acesta an ca destinaţie turistică plutitoare în Dubai.

PCFC Hotels – parte a Autorităţii guvernamentale care se ocupă de porturile, vămile şi zonele libere din Dubai – a reinventat acest legendar vas sub forma unei destinaţii turistice de neratat într-un oraş renumit pentru atracţiile sale de clasă mondială. Acest vas de croazieră faimos la nivel mondial, care se mândreşte cu o istorie de cinci decenii, este acum acostat definitiv la Mina Rashid, unde atracţiile sale culinare şi de divertisment, dar şi spaţiile de cazare sunt dezvăluite, contracost, întregii lumi. Deschiderea sa marchează prima fază – o deschidere limitată – din mai multe etape în cadrul cărora segmentele vasului vor fi deschise şi vor oferi o experienţă unică, punând la dispoziţie oaspeţilor tot ce-a fost mai bun în cei patruzeci de ani de utilizare.

Oaspeţii primiţi la bord se pot caza în numeroase camere şi apartamente frumos restaurate, vor putea vizita cele 13 restaurante şi baruri ale vasului şi vor avea ocazia să exploreze istoria sa bogată în cadrul expoziţiei organizate în onoarea Queen Elizabeth 2.

„Deschiderea Queen Elizabeth 2 este un vis devenit realitate pentru mine şi echipa mea. Este unul dintre cele mai aşteptate proiecte din Dubai şi ştim că o mulţime de oameni vor fi foarte încântaţi să vadă pentru prima dată sau să revină la bordul navei care a creat atât de multe amintiri minunate în timpul celor 40 de ani petrecuţi în larg. Am dedicat peste 2,7 milioane de ore de muncă pentru a transforma acest legendar vas de croazieră în destinaţia turistică complexă de acum, şi sunt foarte mândru să îi fac din nou cunoştinţă cu lumea, acum că se îmbarcă în următoarea etapă a călătoriei sale spectaculoase. A fost o onoare să lucrăm la acest proiect minunat şi să ne asigurăm că minunata noastră «doamnă» se ridică la nivelul noului ei slogan: «continuă să facă istorie»”, a declarat Hamza Mustafa, directorul general executiv al PCFC Hotels.

Hotelul care se întinde pe 13 punţi a fost readus cu atenţie la vechea sa glorie – fiind restaurate inclusiv îndrăgitele sale elemente de design interior – inclusiv mobilierul de epocă, picturile renumite şi faimoasele sale suveniruri. Hublourile originale continuă să ofere o senzaţie maritimă camerelor modernizate, iar o parte dintre restaurantele sale şi-au păstrat denumirile şi decorurile originale. Deşi continuă să beneficieze de elementele sale originale, vasul este echipat acum cu cele mai noi tehnologii.

Lângă holul hotelului este expoziţia Queen Elizabeth 2 – un muzeu interactiv care prezintă Queen Elizabeth 2 în timpul anilor ’60, când era o adevărată deschizătoare de drumuri în materie de design, tehnologie şi lifestyle – cuvinte folosite adesea pentru a descrie oraşul care o găzduieşte în prezent.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...