7 + 7 =

A password will be e-mailed to you.

Freedom House România lansează website-ul www.competitionrules.eu, o platformă online cu informaţii complete şi detaliate privind dreptul concurenţei. „Acest site se adresează practicienilor în dreptul concurenţei, fie ei avocaţi, judecători sau jurişti în departamentele specializate din cadrul firmelor, precum şi persoanelor care se confruntă în activitatea lor cu probleme ce ţin de această materie. Una dintre secţiunile cele mai importante ale site-ului este dedicată jurisprudenţei naţionale şi europene în domeniu. Peste 80 de speţe naţionale au fost descrise pe scurt de Eugenia Marin, fost judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, se precizează în comunicat.

Speţele sunt împărţite pe mai multe categorii: concurenţă, abuz de poziţie dominantă, carteluri, concentrări economice şi practici concertate.

Site-ul oferă informaţii privind legislaţia naţională şi comunitară în domeniu, prezentând şi cele mai noi ştiri şi evenimente organizate pe tema concurenţei în România şi în lume. Totodată, platforma pune la dispoziţia vizitatorilor buletine de conferinţă şi materiale video, conţinând prezentări şi informaţii relevante în materie, rezultate din conferinţele anterioare organizate pe această temă de Freedom House România.

Pe platformă se va regăsi şi o secţiune de editoriale, unde vor fi publicate periodic articole de opinie ale board-ului editorial, format din specialişti cu o vastă experienţă în domeniul concurenţei.

Un alt element de noutate al acestui site este reprezentat de glosarul de termeni juridici specifici concurenţei, în format multilingv, cuprinzând limba română şi trei limbi străine: engleză, franceză şi maghiară.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...