Zeci de mii de familii rămân fără gaz

Mâine, municipiul Botoşani şi alte câteva localităţi din judeţ vor fi private de serviciul de alimentare cu gaze naturale timp de aproape 12 ore. Motivul îl reprezintă finalizarea unei investiţii la reţeaua de gaze naturale, derulată de E.ON.

 

Reprezentanţii E.ON reamintesc consumatorilor din municipiul Botoşani şi localităţile Cătămărăşti Deal, Manoleşti şi Curteşti că mâine va fi sistat serviciul de furnizare a gazelor naturale, începând cu ora 07.30. Reluarea se va face treptat, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

Potrivit reprezentanţilor E.ON, întreruperea distribuţiei este necesară pentru finalizarea unei importante investiţii în municipiul Botoşani. Lucrarea, în valoare de peste 1,5 milioane lei, a vizat înlocuirea a aproximativ 2,8 kilometri de conducte care trebuie branşate la reţeaua de alimentare cu gaze naturale.

„Compania noastră reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, au precizat reprezentanţii E.ON.

Aceştia le recomandă consumatorilor ca, în cazul în care la reluarea furnizării serviciilor vor simţi miros specific de gaz, să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 sau 0265.200.928.

Totodată, reprezentanţii E.ON îşi cer scuze pentru disconfortul creat în rândul consumatorilor.

 

– Roxana RUSU

rrusu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!