Micii luptători fac legea la Naţionale

0

Luptele greco-romane botoşănene au viitor. La ediţia din  acest an a Campionatului Naţional de lupte greco-romane, destinate categoriei juniori III (n.r. – sportivi cu vârsta 14-15 ani) şi IV (n.r. – sportivi 11-13), la care au participat aproximativ 350 de sportivi de la cele mai bune cluburi din ţară, competiţia fiind găzduită de Sala Liceului cu Program Sportiv (LPS) „Dumitru Bericu” din Suceava, botoşănenii au reuşit să facă o figură frumoasă. Sportivii celor două cluburi din judeţ, Clubul Sportiv (CS) Botoşani şi Liceul cu Program Sportiv (LPS) Botoşani au obţinut 14 medalii, cei de la CS Botoşani trecându-şi în palmares nouă medalii şi un loc doi în clasamentul general pe cluburi la categoria juniori IV, în timp ce cei de la  LPS au obţinut şase medalii.

„Este o nouă generaţie de luptători şi sunt încrezător că suntem pe drumul cel bun. Nivelul competiţiei a fost unul ridicat şi am văzut foarte mulţi luptători talentaţi. Pot spune că viitorul luptelor, nu doar a celor botoşănene, este asigurat la câţi copii talentaţi am văzut la această întrecere majoră la Suceava”, a declarat Marcel Grigore, antrenor CS Botoşani.

Încântat de felul în care s-au comportat sportivii de la LPS s-a arătat şi Victor Baciu, şeful catedrei de lupte a LPS Botoşani. „Spectacolul sportiv a fost la mare înălţime, cu procedee de amplitudine şi o varietate mare de execuţii tehnice, atât la lupta din picioare cât şi la lupta din parter”, a declarat Victor Baciu, şeful catedrei de lupte a LPS Botoşani.

 

Medaliaţii CS Botoşani

Juniori III

u medalii de bronz: Cosmin Gavril, Ştefan Vlascu

Juniori IV

u medalii de aur: Antonio Pascu, Alexandru Onofrei;

u medalii de argint: Floris Ispir, Emar Zarafan;

u medalii de bronz: Raul Azulufei, Robert Ciorsac

Antrenori: Marcel Grigore, Ion Asaftei, Aurel Apetrei

 

 

Medaliaţii LPS Botoşani

Juniori III

u medalii de argint: Nicu Adrobotoaei

u medalii de bronz:  Alin Ailenei, Sergiu Lungu;

Juniori IV

u medalii de bronz: Florin Cozma, Şerban Pavel, Alexandru Prelipceanu;

Antrenori: Victor Baciu, Dan Iacob

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...