Selecționerul Germaniei ne ia în serios: „Felicit România pentru prezența în această semifinală, este rezultatul talentului!”

0

Mari favoriți ai semifinalei EURO 2019 de astăzi de la ora 19:00 de pe „Renato Dall’Ara” din Bologna cu România, nemții sunt precauți.

La conferința de presă premergătoare confurntării cu „tricolorii”, selecționerul Stefan Kuntz și jucătorul Max Eggestein au declarat că deși pleacă cu prima șansă la calificare în finală, Germania trebuie să fie prudentă și atentă deoarece adversarii sunt imprevizibili și capabili de surprize.

„Felicit România pentru prezența în această semifinală, este rezultatul talentului, cumulat cu munca și experiența jucătorilor ce activează în Italia, Danemarca sau Austria. Ianis e un jucător extrem de bun, dar nu avem un plan special pentru el, ci pentru toată echipa. Jucătorii mei au o disciplina aparte, care mă bucură foarte mult”, a declarat Stefan Kuntz, selecționerul reprezentativei Germaniei.

Elevul acestuia, Max Eggestein, a declarat că deși se va juca pe o temeratură infernală, acest lucru va afecta ambele combatante nu doar una dintre ele.

„Căldura va fi o problemă pentru ambele echipe, nu cred că e principala noastră provocare! Nu îmi amintesc de 8-0 pentru Germania la nivel U21 cu România!”, a declarat Max Eggestein.

Prima semifinală EURO 2019 dintre Germania și România este programată a se desfășura astăzi de la ora 19:00, duelul de pe  „Renato Dall’Ara” din Bologna fiind transmis în direct de TVR 1 și TVR HD.

 

+0 -0
se încarcă...