Compania care i-a concediat pe srilankezi caută să angajeze specialiști în resurse umane

Economia dă semne că începe să-și revină, astfel că oferta de slujbe a angajatorilor botoșăneni prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) continuă să crească, ajungând la 952 de locuri disponibile în această săptămână.

De pe întreaga listă, atenția este reținută de anunțul companiei GT Company, care angajează specialiști în resurse umane. Potrivit anunțului, doritorii trebuie să aibă studii superioare, vechime minim de trei ani. Durata contractului contractului este nedeterminată, iar ca beneficii sunt trecute tichetele de masă.

Un alt anunț interesant este chiar cel al AJOFM, care angajează un consilier superior cu vechime de minim șapte ani. Salariul este mai mult decât motivant, variind în funcție de vechime între 5.636 lei și 6.190 de lei. Doritorii trebuie să aibă „studii superioare în ramura de știință: ingineria sistemelor, calculatoarelor și tehnologia informației, ingineria electrică, electronică, telecomunicații”. Anunțul expiră într-o zi, termenul limită de depunere al dosarelor fiind 26 mai.

Spre deosebire de săptămâna trecută, au sporit numărul de locuri de muncă pentru cei cu studii superioare. Sunt disponibile mai multe posturi de ingineri în construcții, mecanici și automatiști. De asemenea, mai este căutat și un farmacist.

industrial. Din păcate, în general, salariul oferit pentru cei cu studii medii este minim pe economie, şi anume 2.230 de lei brut.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!