sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăFără categorieCompania care i-a concediat pe srilankezi caută să angajeze specialiști în resurse...

Compania care i-a concediat pe srilankezi caută să angajeze specialiști în resurse umane

Economia dă semne că începe să-și revină, astfel că oferta de slujbe a angajatorilor botoșăneni prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) continuă să crească, ajungând la 952 de locuri disponibile în această săptămână.

De pe întreaga listă, atenția este reținută de anunțul companiei GT Company, care angajează specialiști în resurse umane. Potrivit anunțului, doritorii trebuie să aibă studii superioare, vechime minim de trei ani. Durata contractului contractului este nedeterminată, iar ca beneficii sunt trecute tichetele de masă.

Un alt anunț interesant este chiar cel al AJOFM, care angajează un consilier superior cu vechime de minim șapte ani. Salariul este mai mult decât motivant, variind în funcție de vechime între 5.636 lei și 6.190 de lei. Doritorii trebuie să aibă „studii superioare în ramura de știință: ingineria sistemelor, calculatoarelor și tehnologia informației, ingineria electrică, electronică, telecomunicații”. Anunțul expiră într-o zi, termenul limită de depunere al dosarelor fiind 26 mai.

Spre deosebire de săptămâna trecută, au sporit numărul de locuri de muncă pentru cei cu studii superioare. Sunt disponibile mai multe posturi de ingineri în construcții, mecanici și automatiști. De asemenea, mai este căutat și un farmacist.

industrial. Din păcate, în general, salariul oferit pentru cei cu studii medii este minim pe economie, şi anume 2.230 de lei brut.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
25.6 ° C
25.6 °
25.6 °
90 %
2.2kmh
98 %
sâm
22 °
Dum
20 °
lun
13 °
mar
20 °
mie
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Preocuparea ca orașul să miroase frumos are din ce în ce mai mulți adepți implicați.

EDITORIAL

Recenta confruntare dintre primarul PSD Cosmin Andrei și consilierul local PNL Eugen Turcanu nu mai miră pe nici un botoșănean care a urmărit cât...

EPIGRAMA ZILEI

Marea mea nedumerire Tot nu s-a elucidat: Oare lanțul de iubire Poate fi sudat? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...