Tineri interzişi în cluburi după o bătaie

0

Un conflict izbucnit într-un club din Botoşani s-a terminat pentru patru tineri în arestul poliţiei. Ulterior, ei au fost eliberaţi, însă doi dintre combatanţi s-au ales cu interdicţia de a mai intra în cluburi şi discoteci.

Scandalul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în incinta unui club din municipiul Botoşani, după ce un tânăr, T.C. de 28 de ani, din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit cu pumnul în faţă pe L.O. de 36 de ani, din comuna Mihai Eminescu. Ulterior, acesta din urmă şi-a chemat prietenii şi, împreună cu A.A. de 21 de ani şi A.C. de 30 de ani, a tăbărât pe T.C., lovindu-l cu ce s-a nimerit.

Izbucnită în interiorul localului, bătaia a continuat şi în parcare, cazul intrând şi în atenţia poliţiştilor. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, cei patru tineri au fost reţinuţi, marţi, pentru 24 de ore, iar miercuri au fost prezentaţi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

În baza probatoriului administrat, procurorii au dispus plasarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile a doi dintre combatanţi, L.O. şi A.A., care s-au ales şi cu interdicţia de frecventa barurile, cluburile, discotecile şi pub-urile din municipiul Botoşani. Totodată, poliţiştii au precizat că cei patru vor fi cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

– Sebastian GHEORGHIU

sgheorghiu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!
se încarcă...