spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăLocal BTSfaturi pentru alegerea scaunelor perfecte

Sfaturi pentru alegerea scaunelor perfecte

Suntem de părere că alegerea mobilierului se face în continuare cu nu prea multă responsabilitate și atenție pentru detalii, iar de aceea foarte multe locuințe nu sunt amenajate așa cum merită. Din dorința de a ne muta cât mai de curând în noua locuință, optăm în grabă pentru seturile de mobilier din magazine, iar rezultatul final nu ne oferă satisfacția pe care o așteptam.

Ei bine, noi credem că fiecare obiect de mobilier este important și ar trebui ales ținând cont de personalitatea noastră dar și de stilul amenajării pentru care am optat.

De aceea, în acest articol ne-am decis să venim cu câteva sfaturi importante pentru alegerea scaunelor perfecte. Astfel, dacă tocmai ești în căutarea unor scaune pentru bucătărie și nu știi ce să alegi, sfaturile pe care ți le-am pregătit împreună cu Mobispeed.ro îți vor fi de mare ajutor.

Iată  care sunt aspectele pe care nu ai voie să le ignori atunci când îți cumperi scaune:

Ergonomie

Înainte de toate, va trebui să te gândești la sănătatea ta așa că ergonomia reprezintă un detaliu foarte important pe care trebuie să îl ai în vedere numaidecât. Scaunul ideal trebuie sa fie cât mai prietenos cu coloana vertebrală, să îți asigure o poziție sănătoasă și totodată să fie cât mai confortabil.

Spătarul trebuie să fie cât mai prietenos cu zona lombară, iar dacă există posibilitatea ajustării, atunci cu siguranță te va încânta această funcție.

Îți poți face o idee foarte clară în legătură cu confortul pe care scaunul ales ți-l oferă testând pur și simplu scaunul pe care dorești să îl cumperi. Încearcă totuși să petreci mai mult timp așezat pe acesta, astfel încât să te asiguri că este confortabil chiar și atunci când stai mult timp așezat.

Material

Un alt criteriu foarte important după care este recomandată alegerea scaunelor este și materialul din care acestea au fost confecționate. Este o achiziție nu foarte accesibilă, iar de aceea trebuie să o privești ca pe o investiție pe termen lung și să nu faci rabat de calitate.

Prin urmare, alege doar scaune din materiale cât mai durabile astfel încât să le poți folosi ani întregi fără ca aspectul lor sau confortul oferit să aibă de suferit.

Cadrul scaunului ar trebui să fie din lemn masiv sau chiar din metal, atâta timp cât stilul ales pentru locuința ta îți permite amplasarea unor astfel de obiecte de mobilier. Plasticul poate fi, de asemenea, o opțiune ok atâta timp cât este un material rezistent.

Materialul tapițeriei ar trebui, de asemenea, să garanteze un plus de confort și totodată să fie cât mai ușor de întreținut. Alege un material a cărui aspect să nu se înrăutățească în timp ci să fie la fel de atrăgător chiar și peste ani.

Modelul

Iar în final trebuie să oferi un plus de atenție și aspectul scaunelor alese. Cu siguranță ai anumite așteptări de la aspectul scaunelor achiziționate, însă totodată trebuie să te asiguri că acestea se încadrează în stilul pe care l-ai ales pentru amenajarea camerelor în care scaunele urmează a fi amplasate.

Acestea fiind spuse, sperăm că sfaturile noastre reprezintă o importantă mână de ajutor pentru alegerea scaunelor perfecte pentru casa ta.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
4.3 ° C
4.3 °
4.3 °
81 %
1.3kmh
66 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
21 °
mar
21 °
mie
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...