spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTDe ce sa oferi brelocuri personalizate persoanelor dragi si cu ce ocazie?

De ce sa oferi brelocuri personalizate persoanelor dragi si cu ce ocazie?

Din ce in ce mai multe persoane prefera sa ofere un cadou simplu, dar totodata deosebit, mic dar cu o mare insemnatate, celor dragi cu diferite ocazii. Poate fi vorba despre brelocuri personalizate sau alte obiecte care transmit mesaje diverse.

Fie ca este vorba de persoana iubita, sau despre alte persoane apropiate, brelocurile personalizate se potrivesc in orice situatie si oricui. Magazinul de specialitate https://printbu.ro/39-brelocuri-personalizateofera persoanelor interesate oportunitatea de a personaliza numeroase tipuri de obiecte deosebite.

Brelocuri personalizate vs. cadouri clasice, traditionale

Sunt situatii in care se impune oferirea unui cadou aceleiasi persoane, de mai multe ori pe an -onomastica, zi de nastere, aniversarea casatoriei, o reusita profesionala – si se poate intampla ca destinatarii sa fie si un pic nemultumiti de darurile primite. Cadourile clasice sunt cele care nu au personalitate, pot fi gasite in marile magazine, dar si in magazinele mici. De regula, este vorba despre articole de imbracaminte, bijuterii, parfumuri, insa si produse alimentare.

Cine nu s-ar bucura sa primeasca un breloc personalizat sau un alt obiect de acest tip, decat sa faca o adevarata colectie de lucruri care nu i se potrivesc? Un breloc personalizat este cadoul perfect care poate fi agatat la chei sau la ghiozdan si poate aminti in fiecare clipa purtatorului de dragostea sau respectul pe care i-l poarta persoana care i l-a daruit.

Fara doar si poate, brelocurile personalizate pot fi daruite oricui, acestea nu sunt neaparat simboluri romantice, decat daca isi doresc cumparatorii sa le transforme in asemenea obiecte pe care sa le ofere de Dragobete, de Valentine’s Day sau cu ocazia aniversarii casatoriei.

Brelocurile care sunt personalizate cu numele sau initiala persoanei careia ii sunt adresate, ori cu o data importantE, se vor dovedi alegerea perfecta pentru un cadou aniversar, cu ocazia onomasticii, de Craciun sau in alte momente importante din an.

Tipuri de brelocuri personalizate

Brelocurile personalizate pot reprezenta si o dovada a iubirii neconditionate. Acestea pot avea forma de inimioara, forma rotunda sau dreptunghiulara si pot fi personalizate cu doua nume pe un fundal rosu cu inimioare sau trandafiri, pot fi personalizate cu o declaratie de dragoste impresionanta  (cum ar fi “Te voi iubi o viata intreaga, iti promit”) sau cu o fotografie a celor doi indragostiti.

Aceste mici obiecte atat de speciale pot fi inscriptionate cu numarul autoturismului si marca acestuia si pot fi atasate la cheile de la masina, astfel incat daca sunt pierdute sa fie mult mai usor inapoiate.

De asemenea, brelocurile personalizate pot fi inscriptionate si cu data nasterii si zodia. Pasionatii de astrologie le vor purta cu drag, pentru ca sunt legate de hobby-urile pe care le au. Cu toate acestea, in mod cert, cele mai frumoase brelocuri personalizate raman cele cu fotografii – fie ca este vorba de fotografia copiilor, a cuplului, a persoanei dragi, a unei amintiri frumoase din vacanta.

Indiferent de modelul de inscriptionare ales, marele avantaj al brelocurilor inscriptionate este reprezentat de pretul accesibil. Bineinteles, creativitatea unui asemenea dar va cuceri persoana care il primeste.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.6 °
8.2 °
97 %
4.8kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...