vineri, mai 17, 2024
AcasăLocalAUR Botoşani lovit de demisii pe bandă rulantă. Ultimul plecat este asistentul...

AUR Botoşani lovit de demisii pe bandă rulantă. Ultimul plecat este asistentul Relu Chiriac

Relu Chiriac, unul dintre cei mai apreciaţi şi vechi asistenţi din cadrul Serviciului Județean de Ambulanţă (SJA) a părăsit partidul AUR la doar câteva luni după ce a fost cooptat.

Asistentul principal Relu Chiriac a fost prezentat cu mândrie de cei din AUR într-o conferinţă de presă în septembrie 2023. Acesta şi-a dat repede seama care este realitatea în interiorul partidului AUR.

Acesta şi-a declarat dezgustul faţă de gândirea şi orientarea politică a AUR printr-o postare publică. „4 luni în partidul AUR mi-au fost destul ca să înțeleg care este de fapt intenția celor care doresc să fie o alternativă la nemulțumirea românilor. Am văzut destul, încât pot spune liniștit: Doamne ferește!… în niciun caz… Doamne ajută!… Cine nu este convins, poate încerca, iar această probă este singura care stă în picioare. Eu nu mă mai pot întoarce în urmă cu 34 de ani, când unul dicta iar ceilalți ascultau și aplaudau. Eventual, pot repara unde este stricat și să merg înainte cu cei de bună credință și sunt capabili să găsească soluții reale pentru o Românie prosperă”, şi-a început tirada asistentul care coordoneaz, în prezent, dispeceratul unic SJA-SMURD.

„Lozinci goale strigate de oameni fără viziune”

Acesta a continuat să acuze gândirea de la nivelul partidului şi dorinţa de a ajunge la putere cu orice scop. „Lozinci goale strigate de oameni fără viziune. Comportament agresiv, dorință primitivă pentru putere și promisiuni aruncate către cei slabi de fire. Sunt doar câteva unelte care nu fac parte din caracterul meu. De peste 30 de ani am ajutat cu adevărat pe cel aflat în suferință, iar acum nu mă pot identifica cu cei care creează această iluzie! Respect decizia fiecăruia care este de acord cu astfel de politică, dar pe mine nu m-a convins”, a continuat Relu Chiriac.

Cu peste 30 de ani vechime în sistemul sanitar de urgenţă, acesta a realiat că politica agresivă a AUR face mai mult rău partidului. „Nu pot accepta modelul stradal de politică agresivă „Hai în AUR”. Respectul se câștigă prin încredere față de cel pe care vrei să-l reprezinți, dar și prin empatie și colegialitate față de cei cu care colaborezi. Rămân în picioare, pe verticală, așa cum am făcut-o dintotdeauna… Îi salut pe toți foștii colegi din AUR Botoșani și îi asigur că le respect deciziile lor de a merge înainte cu echipa în care au încredere. Eu nu mai pot!”, a concluzionat Relu Chiriac.

Relu Chiriac demisionează din AUR alături de alţi lideri

Demisia lui Relu Chiriac se aliniază altor câteva plecări importante din partid în perioada recentă.

După ce Eusebiu Cilibiu a demisionat din funcția de coordonator al AUR Botoșani, şi Remus Dăscălescu, președintele Organizației oamenilor de afaceri din AUR și vicepreședinte la nivelul organizației municipale, a decis să părăsească partidul cu valenţe extremiste. „Îmi dau demisia din partidul AUR și din funcțiile deținute în organizația AUR Botoșani. O fac motivat și îngrețoșat de sforile trase la nivel local, de faptul că partidul la nivel local este condus de o copilă arogantă, Ariadna Cârligeanu, fără experiență managerială, care și-a pus niște marionete să execute niște ordine. Am încercat să îi deschis ochii lui George Simion, dar se pare că pentru el Ariadna și compania reprezintă logoul suprem. Le mulțumesc celor care m-au susținut și mă susțin în continuare și le promit că le voi arăta cine este AUR la nivel local”, a declarat Remus Dăscălescu.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
7.6 ° C
10.6 °
7.2 °
63 %
2.3kmh
13 %
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...