spot_img
miercuri, mai 1, 2024
AcasăLocal BTFotografii profesioniști pentru nuntă - un moft sau o necesitate?

Fotografii profesioniști pentru nuntă – un moft sau o necesitate?

Românii sunt în căutarea diversității – fie că vorbim de evenimentele private la care iau parte sau de momentele din viața de zi cu zi. Diversitatea ține de emoții, de emoțiile variate pe care le trăiesc în diferite clipe din viață. Având în vedere că unele dintre ele sunt unice, mulți nu se vor mai întâlni niciodată cu ele, imortalizarea lor este necesară.

O echipă de fotografi profesionisti nu este nici pe departe un moft, ci o necesitate, mai ales pentru cei aflați în rol principal la un astfel de eveniment – nunta. Este adevărat, toate momentele pot fi imortalizate prin intermediul camerei telefonului, însă este clar că se pierde o mare parte din farmecul lor. Fotografii profesioniști știu când e ideal să facă o fotografie, din ce unghi și de câtă lumină e nevoie pentru a atinge perfecțiunea.

Diferența dintre un fotograf profesionist și unul amator

Există o multudine de criterii care fac diferența dintre unul amator și unul profesionist, dedicat profesiei. Printre cele de bază se numără perspectiva. Subiectivismul nu are ce căuta în bagajul de recomandări al unui fotograf – de bază este spiritul obiectiv.

Un fotograf obiectiv este cel care își dă seama întotdeauna ce își doresc mirii. El nu le impune o anumită postură în timpul pozelor, ci îi încurajează pe ei să dea frâu liber imaginației. Astfel, mirii se vor simți confortabil în prezența fotografului, iar pozele nu vor fi decât perfecte.

Un fotograf amator este cel care le impune protagoniștilor să se plieze pe anumite tipare în timpul ședinței foto. Acest lucru se datorează lipsei experienței și profesionalismului – un fotograf trebuie să fie capabil să înghețe o imagine perfectă indiferent de unghiul din care este făcută.

Rolul relației dintre fotograf și miri

Nu puține sunt persoanele care nu văd rolul unei relații de prietenie între fotograf și miri. Lucrurile stau total invers – dacă nu se creează o legătură strânsă între ei, totalitatea fotografiilor și conversațiilor pe care le vor purta vor fi forțate, lucru deloc plăcut.

Totodată, mulți români aleg o ședință foto și după nuntă, iar acolo creativitatea trebuie să atingă cote maxime. Pachetul de emoții al mirilor este nelipsit și le poate pune bețe în roate dacă nu este stăpânit corespunzător. Aici intervine fotograful, susținut de relația de prietenie care s-a legat între ei, armă prin care fricile și pudicitatea se vor evapora.

Astfel, mirii se vor simți înțeleși în prejma unui prieten bun și nu vor mai avea temeri în a-și arăta creativitatea și îndrăzneala. Fotograful va sta în umbră și doar va imortaliza cele mai profunde trăiri ale celor doi. Cel mai implicat în toată acțiunea mirilor în desfășurare este obiectivul camerei ce nu îi va scăpa o secundă din cadru.

O astfel de legătură se creează și între echipa de fotografi profesioniști Jadoris, cu site-ul oficial jadoris.com, și cei care urmează să își unească destinele. Viitorii miri au înțeles deja că aceste momente unice pot fi memorabile doar atunci când profesionalismul este calitatea fiecărui pixel ce compune o poză.

Se poate spune că un fotograf nunta este creatorul momentelor statice și de durată. Tot ce rămâne de pe urma muncii sale sunt pozele splendide și martorii muți din cadrul acestui eveniment unic.

Cum se alege fotograful perfect pentru nuntă?

Alegerea unui fotograf sau a unei echipe de fotografi pentru nuntă nu este una ușoară. Nu puțini sunt cei care realizează poze impecabile, elegante și calitative până în cele mai mici detalii. Lucrul ce face diferența între fotografi este întocmai starea de spirit a protagoniștilor din fotografii. Cu cât ei par mai fericiți, mai naturali, cu atât fotograful a creat o legătură mai puternică cu ei.

Nu în ultimul rând, feedback-ul mirilor care i-au ales în cadrul evenimentului lor privat este extrem de important. Cei ce au trecut deja prin acest moment unic, nunta, știu ce așteptări au viitoarele cupluri ce vor să își unească destinele. Astfel, feedback-ul lor este cel care face diferența dintre modul în care se prezintă fotografii de nuntă și calitatea serviciului pe care îl oferă.

Cei interesați de servicii de fotografiat, de o recomandare întocmai de calitate, pot accesa site-ul menționat. Acolo se regăsesc albume pe care echipa Jadoris le-a realizat cu mare drag.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
19.9 °
19.4 °
39 %
4.9kmh
5 %
mie
22 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
20 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...