spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTMagazinul online cu soluții pentru părinții ce îmbrățișează alternativele moderne

Magazinul online cu soluții pentru părinții ce îmbrățișează alternativele moderne

Atunci când numărul membrilor unei familii se mărește, dificultățile nu întârzie să apară. Aceste dificultăți țin de alegeri, alegeri pe care părinții trebuie să le facă pentru ca cel mic să crească și să se dezvolte corespunzător. Totul începe de la hăinuțe, pătuț, jucării, cărucior, iar lista nu pare să se sfârșească vreodată.

Având în vedere că pe piață există numeroase magazine ce furnizează toate cele necesare pentru bebeluși, alegerile părinților devin mai dificile pentru că nu toate produsele puse la dispoziție prezintă și calitatea dorită. De exemplu, o mare atenție se pune asupra cărucioarelor – ele trebuie să fie calitative și să se afle complet sub semnul siguranței.

Ce criterii trebuie să îndeplinească un cărucior sigur?

Plimbarea copiilor în cărucior este poate unul dintre momentele cele mai încărcate de emoții pentru părinți. Aceste ieșiri în aer liber sunt cele ce le dau copiilor posibilitatea de a intra în contact cu lumea din jur, de a se bucura de tot ce retina le permite să vadă.

Pentru ca emoțiile pozitive să nu fie spulberate vreodată, se impune ca alegerea căruciorului să se facă într-o manieră cât mai serioasă – siguranță înainte de aspect. Pericolele se pot afla la orice pas, mai ales pentru cei ce abia descoperă frumusețea naturii, a lumii înconjurătoare. Pentru a preveni apariția unor probleme atunci când părinții ies la plimbare cu cel mic, Alinut.ro este magazinul reper în ceea ce privește siguranța copiilor.

De exemplu, căruciorul 3 în 1 Canillo Camarelo de la Alinuț a devenit un punct reper al părinților. Cei ce caută un raport optim între calitate și preț s-au declarat extrem de mulțumiți de acest cărucior.

Caracteristicile acestui cărucior sunt întocmai cele ce garantează că cel mic se va afla în siguranță deplină pe tot parcursul plimbărilor:

  • Roți pneumatice cu jantă cu cauciuc de profil redus – pentru o bună aderență și lejeritate în mișcări
  • Frână centrală – pentru blocarea roților într-un timp foarte scurt
  • Protecție pentru picioare
  • Centură în 5 puncte + barieră de protecție – pentru o mai mare siguranță pe tot parcursul plimbării

Salteaua de nucă de cocos îi va oferi celui mic confortul de care are nevoie chiar și atunci când adoarme în cărucior. Mânerul reglabil pe înălțime, acoperit cu piele ECO, este un mare avantaj pentru părinții – nu le irită în vreun fel palmele chiar și atunci când plimbarea se prelungește.

Cadrul este unul modern, cu amortizare inferioară și superioară, ce stimulează întocmai siguranța și confortul.

Nici partea estetică nu trebuie neglijată – culorile unice, vii vor fi o încântare pentru micuț pe tot parcursul plimbării în aer liber. Partea textilă a căruciorului este confecționată doar din materiale de înaltă calitate, cu o textură extrem de plăcută la atingere.

Cadrul căruciorului se poate detașa – el este compatibil cu un KIT auto 0 – 13 kg ( adaptoarele Maxi – Cosi sunt incluse în prețul achiziției).

Categoria din care părinții au de unde alege

Gama de carucioare 3 în 1 de la Alinut.ro este una vastă, pliabilă pe mai multe tipuri de buget. Funcțiile cărucioarelor sunt diverse – toate susțin siguranța de care orice copil are nevoie.

Căruciorul 3 în 1 Ego Krausman este tot în atenția părințiilor în ceea ce privește o achiziție corectă din toate punctele de vedere. Se evidențiază prin faptul că are roțile mai mari decât ale modelului detaliat anterior. Ele permit o mai mare lejeritate în mișcări și totodată amortizează șocurile ce pot apărea din cauza denivelărilor.

Acest cărucior este pliabil, deci extrem de pratic – poate fi luat în mașină atunci când părinții pleacă împreună cu cel mic în vacanță. Suspensiile prevăzute pe ambele roți sunt alte caracteristici mâna în mâna cu confortul celui mic pe toate perioada călătoriei. Pentru ca vremea de afară să nu strice planurile părinților, căruciorul vine însoțit de husă de ploaie și husă de țânțari. Husa pentru picioare perfectă sezonul rece este o altă componentă importantă inclusă în prețul achiziției.

Pentru și mai multe detalii și pentru a vizualiza întreaga gama de cărucioare moderne, părinții interesați pot accesa alinut.ro. Fiecare achiziție vine însoțită de garanție – aceasta diferă în funcție de brand și model.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.7 ° C
22.7 °
21.6 °
35 %
2.4kmh
58 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...