George şi Amal Clooney, doi ani de căsnicie

Vă mai aduceţi aminte nunta lor? Se întâmplă în toamna lui 2014, în Veneţia. De atunci şi până în zilele noastre, multe s-au spus despre acest cuplu, ba că lui George îi mai fug ochii după altele, ba că Amal a cam pus piciorul în prag şi certurile sunt la ordinea zilei. Dincolo de toate aceste suspiciuni, celor doi pare însă că le merge bine. Sau cel puţin asta susţine actorul. Află cum au sărbătorit George şi Amal Clooney doi ani de căsnicie.

„Şi spuneau că nu va dura. Ei bine, le-am dovedit că au greşit!“, a glumit George Clooney la un interviu pe care i l-a luat o jurnalistă de la Entertainment Tonight. În weekend, actorul a participat la un eveniment de caritate în Los Angeles şi a declarat că mariajul cu Amal merge foarte bine. Ba mai mult, susţine acesta, el şi soţia lui sunt foarte fericiţi împreună, scrie huffingtonpost.com.

Cum au sărbătorit George şi Amal Clooney doi ani de căsnicie? Actorul în vârstă de 55 de ani a declarat, mai în glumă, mai în serios, că el şi soţia lui au fost „mostly drank“ (n.r., mai tot timpul beţi). Cu toate acestea, George a stat şi în bucătărie şi i-a făcut o surpriză jumătăţii lui. „Am pregătit cina“, a spus George, deşi nu a dezvăluit exact ce a gătit. Şi a continuat: „a doua aniversare a căsniciei noastre a fost foarte romantică“.

Întrebat dacă ştie cum se mai simte prietenul lui Brad Pitt, care trece prin momente dificile în urma divorţului de Angelina Jolie, actorul a declarat: „Nu ştiu. (…) Nu am vorbit cu el“.

Reacţia actorului a fost diferită când a auzit prima dată de despărţirea Brangelina. Atunci, la o conferinţă a Naţiunilor Unite, un jurnalist de la CNN l-a întrebat ce părere are legat de această despărţire. Vădit şocat, actorul nu-şi găsea cuvintele şi a părut întristat cu adevărat de cele auzite: „Nu ştiam nimic despre acest lucru. Mi-a părut atât de rău. Este o poveste tristă şi nefericită pentru orice familie. Este o poveste nefericită despre o familie. Îmi pare foarte rău să aud asta“.

Deja ai votat!