vineri, martie 29, 2024
AcasăMagazinMariah Carey prădată de hoţi

Mariah Carey prădată de hoţi

Cei care au intrat în vila din Los Angeles a artistei s-au dovedit a fi pasionaţi de modă, aceştia furând doar genţi şi ochelari de soare.

 

Cunoscuta cântăreață americană Mariah Carey a fost victima unui furt comis vineri noaptea în reședința sa din Los Angeles. Indivizi mascați au pătruns în vila cântăreței și au sustras obiecte în valoare de 50.000 de dolari, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit portalului TMZ, indivizii au pătruns în vilă printr-o fereastră, situată la primul etaj al imobilului. Polițiștii care au ajuns la fața locului au găsit o scară abandonată la parterul vilei.

Artista se afla vineri seară la New York împreună cu gemenii săi, astfel încât acasă nu era nimeni. Deși alarma imobilului s-a activat, nu era prezent niciun agent de pază pentru a putea avertiza poliția.

Sâmbătă la ora 6 dimineața, când a sosit personalul de menaj, poliția a fost informată despre cele întâmplate.

Deși Mariah Carey are o colecție impresionantă de bijuterii, hoții au furat doar obiectele de valoare găsite în dressing room-ul artistei, precum mai multe perechi de ochelari de soare și genți de firmă.

Carey nu este singura celebritate, cu reședință în Los Angeles, victimă a hoților în ultimele luni.

Și alte vedete precum Jason Derulo, Scott Disick, Kendall Jenner, Alanis Morissette sau David Spade au denunțat furturi din vilele lor.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...