Beyoncé, de trei ori mamă

Vedeta pop Beyoncé a născut gemeni, însă din cauza unei probleme nespecificate, micuții au fost nevoiți să rămână timp de o săptămână la spital, informează online ziarul spaniol ABC.

Devenită mamă, pentru a doua oară, în urmă cu mai bine de o săptămână, Beyoncé a trebuit să stea mai multe zile în spital decât s-ar fi aşteptat.

Potrivit unei surse apropiate familiei, citată de site-ul de specialitate TMZ, micuții, un băiat și o fetiță, au rămas internați mai mult timp decât în mod obișnuit, la sfatul medicului pediatru.

Potrivit TMZ, nu se cunoaște motivul aceste șederi prelungite la spital, se știe însă că vedeta pop a rămas alături de cei mici și că toți trei se află în stare perfectă de sănătate.

Beyoncé şi soţul ei, rapperul Jay Z, mai au un copil, o fetiță în vârstă de 5 ani, Blue Ivy. După ce a anunțat sarcina gemelară, în luna februarie a acestui an, Beyoncé a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii care înfățișează evoluția sarcinii sale.

Beyoncé ocupă locul al doilea în topul celor mai bine plătite 100 de celebrități în ultimul an realizat de revista Forbes, aceasta fiind întrecută în acest clasament dominat de celebrități americane de rapperul american Diddy.

Cântăreața a obținut încasări de 105 milioane, în principal din turneul său încheiat la sfârșitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut.

Soțul ei, Jay Z, se află pe poziția a 55-a în acest top, cu încasări de 42 de milioane.

Deja ai votat!