spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăNaționalPisici căzute din tavan, într-un spital din Constanța

Pisici căzute din tavan, într-un spital din Constanța

Incidentul șocant și neobișnuit a avut loc astăzi, la Spitalul Județean Constanța, în timpul unor lucrări la sistemul de ventilație de la secția de Radiologie. Mai multe pisici au dărâmat o bucată din tavan, după ce au reușit să se infiltreze în plafonul fals.

Presa din Constanța scrie că deasupra tavanului fals, prin găurile existente s-au infiltrat mai multe pisici, iar acum muncitorii încearcă să  le elibereze.

Mai mult, una dintre bucățile de tavan fals au căzut pe un pacient care se afla pe o targă, dar acesta nu a fost rănit în urma incidentului.

Conducerea Spitalului Județean Constanța a transmis că s-a demarat o anchetă în acest caz.

„Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoștință că s-a ajuns la aceasta situație din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilație din imediata apropiere a locației în cauza iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situația creată, plafonul va fi completat la loc.

De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiții de siguranță, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen”, au transmis reprezentanții spitalului.

„Am luat legătura cu conducerea Spitalului Județean și am aflat faptul că acest incident a avut loc pe un culoar ce duce spre zona de Radiologie. Am primit asigurări că nici o persoană nu a avut de suferit. De altfel, nicio persoană nu s-a prezentat la UPU pentru a solicita îngrijiri medicale în urma acestui eveniment.

Din punctul meu de vedere, incapacitatea autorităților locale/județene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative. În cazul unei unități medicale, veche de aproximativ 50 de ani, consider că astfel de evenimente se pot evita doar prin realizarea unor investiții considerabile in reabilitarea completă a Spitalului Județean”, a transmis prefectul Constanței, citează Mediafax.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
19.6 °
18.8 °
43 %
3.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...