spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăNaționalSimion și Șoșoacă, schimb de invective și jigniri în ședința Parlamentului pentru buget

Simion și Șoșoacă, schimb de invective și jigniri în ședința Parlamentului pentru buget

Politicienii de la partidele extremiste AUR și SOS, în frunte cu liderii George Simion și Diana Șoșoacă, au acaparat marți ședința Parlamentului în care urma să se voteze bugetul de stat. Cei doi politicieni, cunoscuți pentru promovarea violenței de limbaj și comportamentale, s-au jignit constant, întârziind astfel începerea ședinței.

Simion a vrut să ia cuvântul după ce președintele de ședință, Alfred Simonis (PSD) a anunțat ordinea de zi, iar în acel moment Șoșoacă a venit lângă Simion și a început să îl filmeze. Politicienii AUR și SOS s-au și împins, au urlat și s-au jignit constant.

În timp ce George Simion și colegii săi de partid țineau afișe la tribuna Parlamentului, Diana Șoșoacă îi striga în față și îi lovea afișul: „Ești grobian, ești violent, în sfârșit a văzut lumea ce ești! Rușine să-ți fie, grobianule! PSD-ist bou! Ăsta ești! Un trădător de neam și țară, care te-ai îngenuncheat efectiv în fața globaliștilor. Te-ai dus la Ambasada Israelului să ceri (neinteligibil). Nu ești, mă, în stare de nimic…dai într-o femeie (…) Ia uite, fătălăul, cum e apărat de bărbați!”.

Diana Șoșoacă: „Te duci și pupi mâna Vaticanului?! Pupi mâna Papei?! Hai, marș de aici! Te faci că dai în mine? Zât! Nu te-ai întâlnit cu mine, la Viena, mă?!”. George Simion îi răspunde: „Pleacă de aici, Șoșoaco!”. Diana Șoșoacă: „Pleacă de aici, dar a fost bine să plătești articole în ziar, nu? Nu te-ai întâlnit cu mine? Ce faci mă? Dai în mine?! Nu ți-e rușine? Că erai un nimeni. Ce-ai făcut la viața ta? Te-ai dus și ai vândut poporul român pentru funcții? I-ai pupat poala Papei, care a vaccinat obligatoriu oamenii?”.

Liderul AUR îi lovește apoi telefonul din mână.

„Te agresez sexual, scroafo!”

Diana Șoșoacă a încercat să îl filmeze foarte de aproape de George Simion, iar membrii AUR au făcut scut în jurul liderului de partid. Alfred Simonis, președintele Camerei le-a cerut membrilor AUR și Dianei Șoșoacă să meargă înapoi la locurile lor, dar aceștia au refuzat. Și Diana Șoșoacă, și George Simion au transmis live cu telefonul întregul scandal.

Simion a ținut să-i amintească lui Șoșoacă, printre altele, faptul că a băgat-o în Parlament și i-a lovit telefonul, moment în care senatoarea i-a replicat că este „un nimeni”.

În timpul scandalului care a avut loc între cei doi, liderul AUR a amenințat-o pe Șoșoacă că o va agresa sexual.

George Simon, președintele AUR: Asta-i atitudinea voastră…

Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: Te agresez sexual, scroafo! Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?

George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

La un moment dat, premierul Marcel Ciolacu a ieșit din sală, dar s-a întors după câteva minute. De remarcat că, în ciuda circului creat de Simion și Șoșoacă, președintele de ședință Alfred Simonis le-a dat ulterior cuvântul. A urmat un nou șir de invective.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.8 ° C
16.6 °
15.6 °
79 %
1.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...