1 × 1 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

20:30 PRO CINEMA

Sora mea (dramă, SUA, 2012) Cu: Kristin Davis, Tammy Balnchard, Joel Gretsch, Bonnie Barlett, Mackenzie Aladjem, Alexander Le Bas, Jessica Lundy, Marcella Lentz-Pope

Filmul prezintă povestea relaţiei dintre Billie (Kristin Davis) şi sora ei mai mică, Elizabeth (Tammy Blanchard), bolnavă de schizofrenie. După ce mama lor moare, Billie este nevoită să aibă grijă de Elizabeth, alături de soţ şi de cei doi copii. După ce are loc un incident între sora şi fiul ei, Billie realizează că ea şi familia nu sunt pregătiţi de o astfel de schimbare şi este forţată să ia o decizie în ceea ce priveşte situaţia lui Elizabeth.

00:00 PRO TV

Stealth – Pericol invizibil (acţiune, SUA 2005) Cu: Josh Lucas, Jessica Biel, Jamie Foxx, Sam Shepard, Richard Roxburgh

În viitorul apropiat, Statele Unite ale Americii dezvoltă un avion de vânătoare pilotat de un computer autonom. Dispozitivul este plasat pe un portavion din Oceanul Pacific pentru a învăţa tehnici de luptă de la piloţii umani aflaţi la bord. Însă în momentul în care computerul începe să aibă voinţă proprie, pe umerii oamenilor pică sarcina de a-l împiedica să declanşeze un nou război mondial.

23:30 HBO

După realitate (Comedie, SUA, 2016) Cu: Matthew Morrison, Sarah Chalke, Jon Dore, Laura Bell Bundy, Juan Pablo Di Pace

Scottie Olson (Matthew Morrison) încearcă din nou să-și găsească scopul în viață, de data aceasta concurând la un reality show. Dar după moartea bruscă a tatălui său, Scottie trebuie să părăsească emisiunea și să-și reîntâlnească sora înstrăinată, pe Kate (Sarah Chalke), care și-a pus viața pe locul al doilea ca să aibă grijă de tatăl lor. Filmul este o poveste amuzantă și emoționantă despre pierdere, romantism și iubirea dintre frați.

17:50 CINEMAX

Babilon în Brooklyn (Comedie, SUA, 1995) Cu: Harvey Keitel, Madonna, Lou Reed, Jim Jarmusch, Michael J. Fox

Regizorul Wayne Wang și scenaristul Paul Auster au avut rămase suficiente personaje și povești din comedia fermecătoare „Smoke” pentru a face încă un film, așa că au filmat BABILON ÎN BROOKLYN. Acesta are din nou în centrul atenției magazinul de țigări din Brooklyn și pe managerul acestuia, Auggie (Harvey Keitel), chiar dacă cele mai multe dintre personaje sunt diferite. Unul din noile personaje este soția supărată a proprietarului, Dot (Roseanne), iar încercările ei de a-l seduce pe Auggie reprezintă una din intrigi. Mai apar și Madonna, Michael J. Fox, Lily Tomlin și Lou Reed (ca el însuși). Filmul a fost filmat fără un scenariu complet și prezintă o combinație unică de interpretări diferite, personaje ciudate, improvizații și scene desfrânate.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...