fifteen + 10 =

A password will be e-mailed to you.

21.45 ANTENA 1

Monstri pe roti (aventuri, SUA 2016) Cu: Thomas Lennon, Rob Lowe, Lucas Till, Jane Levy, Danny Glover

Căutând să scape cu orice preț de orașul în care s-a născut și de viața pe care o are, Tripp își construiește un monster-truck din piese abandonate ale altor mașini. În urma unui incident la o stație de extracție a țițeiului, Tripp eliberează din subteran o creatură care, în mod bizar, pare pasionată de viteză. Tripp realizează că a găsit nu doar biletul de ieșire din orașul natal, dar și un foarte bun prieten.

22:05 HBO

Legea nopții (Polițist, SUA, 2016) Cu: Ben Affleck, Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller

Ben Affleck, câștigătorul premiului Oscar, regizează și interpretează rolul principal în acest thriller dramatic. El a scris și scenariul bazat de bestseller-ul lui Dennis Lehande. Acțiunea are loc în anii 1920 când Prohibiția nu a reușit să oprească traficul de alcool și nici să închidă rețeaua subterană de baruri conduse de mafioți. Orice bărbat cu suficientă ambiție poate face bani și poate obține puterea, iar Joe Coughlin este unul dintre aceștia. Fiul inspectorului poliției din Boston, Joe a renunțat de mult la rigorile legii și se bucură de beneficiile aduse de viața de infractor. Dar și printre infractori există reguli și Joe o încalcă pe cea mai importantă: fură banii și amanta unui puternic mafiot. Mișcarea se încheie tragic, iar Joe pornește pe un drum al răzbunării, ambiției și trădării care îl duce din Boston direct în inima mafiei din Tampa.

22:40 CINEMAX

Sweet country (Western, Australia, 2016) Cu: Sam Neill, Bryan Brown, Hamilton Morris, Thomas M. Wright, Ewen Leslie

Inspirat de evenimente adevărate, filmul este un western a cărui acțiune are loc în 1929 în brusa din teritoriul de nord din Australia. Când Sam, un fermier aborigen, îl omoară pe Harry March, proprietarul alb al fermei, în autoapărare, Sam și Lizzie, soția lui, fug. Ei sunt urmăriți prin deșertul arid de garda civilă condusă de sergentul Fletcher care beneficiază de ajutorul lui Archie, un vânător băștinaș, și al moșierilor locali Fred Smith și Mick Kennedy. Fletcher vrea cu disperare să-l prindă pe Sam și să-l aducă în fața justiției, dar Sam cunoaște foarte bine zona și reușește mereu să scape de el. În cele din urmă, pentru sănătatea soției sale însărcinate, Sam decide să se predea și ajunge în sala de judecată în fața judecătorului Taylor. Oare dreptatea va învinge?

22:45 PRO CINEMA

Timpuri bune (comedie, UK, 2010) Cu: Tom Hughes, Ricky Gervais, Christian Cooke, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Jack Doolan, Steve Speirs

În timp ce Bruce Pearson (Tom Hughes) şi Snork (Jack Doolan) sunt mulţumiţi de viaţa pe care o duc în micul orăşel britanic Reading şi îşi petrec timpul liber consumând băuturi alcoolice şi agăţând fete, prietenul lor, Freddie Taylor doreşte să avanseze în carieră şi să plece din oraş. Atunci, când bărbatul primeşte o nouă slujbă şi o reîntâlneşte pe Julie, iubita lui din perioada adolescenţei, cei trei prieteni sunt forţaţi să facă alegeri dificile.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...