4 − 2 =

A password will be e-mailed to you.

21:45 FILM NOW

Îngerii lui Charlie (2000, Acţiune) Cu: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu

Trei tinere, detectivi particulari de elită, înarmate cu aparatură de înaltă tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte marțiale și o mare varietate de deghizări, își pun în valoare calitățile deosebite pe pământ, în apă și în aer cu scopul de a da de urmă unui geniu al computerelor răpit și a evita capturarea unui software strict secret, de identificare a vocii, de către răufăcători.

19:15 CINEMAX

Strălucire (Dramă, Japonia, 2017) Cu: Masatoshi Nagase, Ayame Misaki, Tatsuya Fuji, Kazuko Shirakawa, Misuzu Kanno

Misako scrie și interpretează descrierile audio care însoțesc vizionările de film pentru oamenii cu probleme de vedere. Este o disciplină exactă și Misako ia lucrurile foarte în serios. Fiecare dintre textele ei trebuie să obțină aprobarea unui grup de consultanți. Cei mai mulți oferă simple sugestii, dar Nakamori este brutal. Un fotograf renumit care își pierde vederea, analiza lui este alimentată de o combinație de furie provocată de pierderea vederii și de nerăbdare față de oricine nu înțelege cum arată lumea pentru el acum. Dar Misako este mai puternică decât pare. Pe măsură ce ea, care descrie imaginile, îl cunoaște mai bine pe Nakamori, cel care creează imaginile, cei doi începe să descopere o altă lume.

20:30 PRO CINEMA

 Furia (acţiune, SUA, Franţa, 2014) Cu: Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady, Peter Stirmare, Patrice Cols, Weston  Cage, Max Fowler

Paul Maguire (Nicolas Cage), Kane (Max Ryan) şi Danny Doherty (Michael McGrady), tovarăşii lui, fură banii unui mafiot rus şi fug.  Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii şi un pistol tokarev. Imediat se declanşează un război în toată regulă între familial or de infractori irlandezi şi mafia rusă. Paul îi sfătuieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până când se calmează lucrurile, urmând ca apoi să împartă banii.  Şaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcţii, este căsătorit cu Vanessa (Rachel Nichols) şi este un tată devotat. Într-o seară, fiica sa, Caitlin (Aubrey Peeples), este răpită. Paul îşi adună amici şi porneşte în căutarea fetei, fiind convins că cel care a răpit-o, este mafiotul rus.

 

22:35 HBO

Equalizer 2 (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman, Melissa Leo

Denzel Washington se întoarce în rolul lui Robert McCall, un fost pușcaș marin și fost agent DIA (Defense Intelligence Agency). Dacă ai o problemă și nu ai la cine să apelezi, Robert McCall te va ajuta. El îi salvează pe cei agresați, exploatați și oprimați, pedepsindu-i pe cei vinovați. Dar când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiați lui, el va avea nevoie de toate abilitățile lui ca să învingă. De data aceasta, el se va afla față în față cu asasini profesioniști care vor face totul pentru a-l distruge.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...