DUMINICĂ

0

20:00 PRO TV

Motivat să ucidă (thriller, SUA, 2009) Cu: Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney, Bruce McGill, Leslie Bibb

La zece ani după ce soţia şi fiica sa au fost ucise cu bestialitate, un bărbat îşi caută singur dreptatea. Răzbunarea lui se îndreaptă asupra procurorului care s-a ocupat de acuzarea criminalilor şi care a permis ca aceştia să scape nepedepsiţi, dar şi asupra întregului sistem şi a oraşului care permite asemenea nedreptăţi.

 

 

23:00 PRIMA TV

 Am fost cândva soldați … și tineri (acțiune/dramă, SUA 2002) Cu: Mel Gibson, Madeleine Stowe, Greg Kinnear

O dramă de război, care după prima oră de introducere, în care există şi dialoguri, trece în miezul acţiunii şi se transformă într-un film de acţiune(război) veritabil. Regizat de Randall Wallace, We Were Soldiers urmăreşte cele 4 zile de confruntări sângeroase între trupele americane şi vietnameze în 1965, în care 400 de soldaţi americani au fost înconjuraţi de 2000 de membrii ai armatei Vietnamului de Nord. Colonelul Moore, tată a cinci fete, soţ al frumoasei Catherine, locuieşte cu familia la bază militară. Acolo se află mai mulţi militari cu familii. Barbara este soţia unui militar negru care , conform vremurilor, nu are voie să spele rufe în oraş, dar soţul ei, poate să-şi dea viaţa pentru ţară! Colonel Moore apelează la pilotul Candell şi sergentul-major Plunkett să pregătească soldaţii pentru marile confruntări.

 

 

21:00 CINEMAX

TAG: Dă-o mai departe (Comedie, SUA, 2018) Cu: Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Jon Hamm, Jeremy Renner

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu țin cont de nicio regulă într-un joc de leapșa, pe care îl joacă încă din clasa întâi – își riscă sănătatea, slujbele și chiar relațiile pentru a câștiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în același timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el știe că prietenii lui sunt gata de atac și este pregătit. Bazat pe o poveste adevărată, filmul arată cât de departe ar merge niște bărbați pentru a fi ultimii rămași în picioare.

 

 

 

22:45 HBO

Mary Poppins revine (Aventuri, SUA, 2018) Cu: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters

Mary Poppins se întoarce în viața familiei Banks ca să-i ajute pe Jane, Michael și copiii lui să găsească bucuria care lipsește din viețile lor. Enigmatica dădacă Mary Poppins poate transforma cu ajutorul talentelor ei unice orice sarcină într-o aventură de neuitat, alături de Jack (Lin-Manuel Miranda), un optimist aprinzător de felinare stradale.

 

Deja ai votat!
se încarcă...