2 × four =

A password will be e-mailed to you.

Liviu Ciobotariu a declarat că vrea să intre în istoria FCBotoșani ca fiind primul antrenor al echipei care obține victoria împotriva FCSB.

„Ciobi”, care a reușit să-i învingă pe roș-albaștri ca jucător cu Dinamo și ca antrenor atât cu FC Vaslui cât și cu ASA Tg. Mureș, susține că a fost crescut în spiritul rivalității existente între Dinamo și Steaua și le va insufla această „răutate” și elevilor săi.

„Toate lumea ştie, nu pot să ascund faptul că simpatizez cu Dinamo. Este un lucru normal, pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo. Deci … Se cunoaşte simpatia mea faţă de Dinamo. Este clar că între Dinamo şi FCSB este o rivalitate de foarte mult timp. Acum eu sunt la FC Botoşani, îmi doresc  atât eu, cât şi jucătorii să câştigăm, în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru că nu am reuşit să câştigăm niciodată contra lor. Putem intra dacpă vreţi în istorie, nu numai eu, ci şi jucătorii. Numele lor vor rămâne scrise într-un caiet ca fiind jucătorii care au câştigat prima dată împotriva FCSB. Ne dorim lucru acesta, dar jocul va fi foarte greu pentru noi. Suntem încrezători în forţele noastre”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

 

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...