spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportInedit »» Liviu și Denis au prefațat în Antalya duelul din „Groapă”...

Inedit »» Liviu și Denis au prefațat în Antalya duelul din „Groapă” dintre Dinamo și FC Botoșani de peste trei etape!

Vecin de cantonament în Antalya cu fiul său Denis Ciobotariu, care evoluează la Dinamo București, Liviu Cobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a prefațat împreună cu acesta duelul direct de peste trei runde din Liga I pe care îl vor avea în „Groapă”.

Cu toate că au fost cantonați la hoteluri vecine, Liviu și-a întâlnit fiul abia în ultima zi de cantonament a FC Botoșani. Cei doi au acceptat pe plajă o întâlnire organizată de cei de la www.doardinamo.ro și au prefațat duelul direct pe care îl vor avea în Liga I în Șoseaua Ștefan cel Mare, meci care, în funcție de rezultatele care se vor înregistra în primele două runde care se vor disputa de la reluarea sezonului, ar putea avea conotații importante în clasamentul Ligii I.

 

Liviu către fiul său: „unul dintre noi va avea de câștigat!”

 

„Suntem la echipe diferite dar asta nu înseamnă că nu ne mai auzim la telefon sau nu vorbim. Da, este adevărat, ne vom vedea în etapa a treia. Dar fiecare suntem la cluburi diferite, fiecare ne facem treaba acolo unde suntem . Sperăm că cel mai bun să câștige. În orice caz, fiecare dintre noi va avea de câștigat dacă batem. Egalul ne încurcă pe amândouă. Vedem, important este să ne pregătim bine. El să se pregătească foarte bine și eu să fac ce am de făcut în meciul direct. Dacă câștigăm noi o să fiu bucuros eu, dacă o să câștige Denis o să fiu bucuros pentru el că are șanse să meargă. Unul dintre noi va avea de câștigat”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Fundașul central al lui Dinamo, Denis Ciobotariu a spus că în niciun caz nu-i va dezvălui tactica de joc a „câinilor” tatălui său și va face totul pentru a câștiga.

„Fiecare o să dea ce are mai bun. În niciun caz, nu se pune problema de dat tactica pentru că oricum, eu sunt la București, el e la Botoșani, nu ne vedem prea mult. Fiecare își face treaba acolo unde e”, a declarat Denis Ciobotariu.

Șanse mici la play-off atât pentru Liviu cât și pentru Denis!

 

După 21 de runde scurse din acest sezon competițional FC Botoșani și Dinamo București sunt vecine de clasament. Grupare locală este pe locul 10 cu 26 de puncte în timp ce Dinamo se află pe locul 11 cu 22 de puncte. Distanța botoșănenilor față de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, pe care se află Astra este de 5 puncte în timp ce pe „câini” îi separă numai puțin de 9 puncte de acest obiectiv.

Atât FC Botoșani cât și Dinamo au un program ușor în cele cinci etape rămase de disputant din acest sezon competițional. Formația pregătită de Liviu Ciobotariu va evolua în deplasare cu Chiajna, Dinamo și Viitorul Constanța și  pe „Municipal” cu FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș în timp ce „câinii” vor evolua în Groapă cu Poli Iași, FC Botoșani și Concordia Chiajna și în deplasare cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Dunărea Călărași.

Liviu: „Îmi doresc foarte mult ca Denis să-mi calce pe urme!”        

 

Tehnicianul formației botoșănene a spus că visul său este ca Denis să-i depășească performanțele.

„Mi-am dorit ca unul dintre băieții mei să ajungă fotbalist și visul mi s-a îndeplinit. Acum el trebuie să confirme. A ajuns la o echipă foarte bună, la o echipă de tradiție, trebuie să muncească foarte mult și să confirme. Mi-aș dori ca el să devină mai bun decât mmine. Are calitate, este un băiat inteligent, totul va depinde de el. Îmi doresc în primul rând să-și câștige postul de titular la Dinamo, să aibă continuitate, îmi doresc foarte mult să-mi calce pe urme, apoi să facă pasul la echipa națională, la o echipă de top din Europa, nu știu. Ceea ce-mi doresc eu depinde doar de el, de modul cum se va pregăti, cum va gestiona această situație. El este tânăr și are nevoie de concentrare la antrenament, sunt foarte multe elemente care contează”, a afirmat tehnicianul FC Botoșani.

 

Denis: „L-am văzut pe tata jucând și am vrut și eu același lucru!”

 

Denis Ciobotariu a dezvăluit că în momentul în care și-a văzut tatăl evoluând pe gazon a dorit să-I calce pe urme.

„L-am văzut pe tata din tribune și mi-a plăcut atmosfera și am vrut și eu același lucru. Nu m-am apucat pentru bani, sau pentru altceva. Suporterii sunt o mare parte din fotbal, contează enorm să joci cu o galerie cum e cea de la Dinamo. E incredibil. Există o presiune în momentul de față pentru că rezultatele nu sunt favorabile și automat, nici ei nu pot aștepta la infinit. Dinamo trece printr-o perioadă proastă, dar de cele mai multe ori ei ne-au susținut și noi le suntem recunoscători și le mulțumim pe această cale!”, a afirmat Denis Ciobotariu.

 

Liviu: „Dinamo a fost și va rămâne în inima mea tot timpul!”

 

Tehnicianul FC Botoșani, care a evoluat ca jucător și a pregătit în trecut Dinamo, nu s-a dezis nciodată de culorile alb-roșii, și a recunoscut că este „câine” pe viață.

„Pentru mine e normal. Dinamo a fost, a rămas și va rămâne în inima mea tot timpul. Am jucat la Dinamo, am antrenat la Dinamo, m-am simțit foarte bine la acest club, simpatizez cu acest club, nu este niciun secret, Denis joacă la Dinamo, și atunci este normal că am o afinitate pentru acest club. Eu zic că da, echipa este în acest moment în reconstrucție, sunt convins că se pot câștiga trofee, dar cu răbdare Așa gândesc, și așa îmi doresc, ca Dinamo să aibă în scurt timp realizări și performanțe. Pentru mine suporterii lui Dinamo sunt fantastici. Eu am jucat la mai multe echipe, am jucat și afară, dar suporterii lui Dinamo sunt unicat cu ce pot realiza, coregrafii, susținerea echipei, numărul mare în care se prezintă la stadion, de fiecare dată când joci pentru Dinamo și ai în spate 20.000 de fani îți dă un impuls, te motivează foarte, foarte clar. Eu am avut șansa să joc la echipe care aveau culorile roșu-alb. Și la Standard Liege, și la Mons, aveam culorile roșu-alb ca și la Dinamo, practic mă simțeam ca la Dinamo”, a afirmat Liviu Ciobotariu.

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
15.6 ° C
17 °
15 °
48 %
2.5kmh
46 %
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...