3 × 1 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat într-o conferință de presă că se așteaptă la un meci foarte dificil astăzi pe „Municipal”, Chiajna fiind o echipă schimbată total față de cea de la ultima întâlnire, câștigată de botoșăneni la Chiajna cu 1-0.

„Faţă de ultimul meci pe care noi l-am disputat cu ei au cinci jucători noi. Trebuie să începem cu dreptul. Îmi doresc foarte mult această victorie şi nu numai eu, ci şi jucătorii. Vrem în primul rând să acumulăm puncte foarte repede, pentru că avantajul acesta este foarte fragil. Din punctul meu de vedere, sunt foarte multe echipe la o distanţă de unul- două puncte, apoi urmează echipele din subsolul clasamentului şi nici acolo diferenţa nu este foarte mare, opt- nouă puncte. Pentru noi lucrurile sunt foarte clare: trebuie să acumulăm puncte cât mai rapid pentru a ieşi din această zonă fierbinte şi să ne menţinem poziţia pe care ne-am câştigat-o la finalul campionatului”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al formației FC Botoșani.

Partida dintre FC Botoșani și Concorida Chiajna va începe la ora 17:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...