one + 3 =

A password will be e-mailed to you.

La finalul duelului dintre Dinamo și FC Botoșani încheiat cu scorul 1-0, căpitanul „câinilor” Dan Nistor a răbufnit atât la adresa fanilor care nu mai vin la stadion cât și la cea a coechipierilor care de multe ori mimează fotbalul și a spus că abia așteaptă sezonul viitor.

„Unora le e şi scârbă să vină la stadion, vedeţi şi dumneavoastră care sunt condiţiile. Vestiarele sunt vai de mama lor, multe arată ca în anii 80. Unii nu înţeleg ce înseamnă Dinamo. Din punctul meu de vedere, Dinamo e cel mai mare club din România. Odată cu noul sezon şi cu mutarea pe Arena Naţională, sper ca toţi să înţelegem ce înseamnă acest club. Noi ne dorim ca pentru anul viitor să formăm o echipă, să ne batem la campionat şi Cupa României. Şi cred că asta se vede în jocul nostru, am început să nu mai primim gol. Se vede mâna lui nea Mircea, sunt convins că va crea o adevărată echipă pentru la anul. Am înţeles că ne vom muta pe Arena Naţională, fanii vor veni în număr mare, va fi altfel”, a declarat Dan Nistor.

Cu acest succes, Dinamo a ajuns la cinci victorii în şase etape de play-out și s-a apropiat la un punct de liderul Gaz Metan Mediaș.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...