10 + eighteen =

A password will be e-mailed to you.

Lorand Fulop este ca și transferat la formația din Ungaria, Puskas Academy, devenind astfel al doilea jucător după Răzvan Oaidă care va semna cu o altă formație în plin campionat.

Lorand Fulop va semna în aceste zile un contract cu echipa de primă ligă din Ungaria, Puskas Academy, tranzacția ridicându-se la 400.000 de euro.

Aflat la un moment dat și pe lista celor de la Levski Sofia, club care și-a trimis emisari și la Botoșani la duelul disputat recent cu Poli Iași, Fulop a ales în cele din urmă să meargă în Ungaria, afirmând că oferta este mult mai bună pentru el.

În acest sezon, Fulop a marcat 8 goluri și și-a trecut în cont și trei assist-uri.  Pentru FC Botoșani transferul lui Fulop reprezintă o afacere profitabilă având îîn vedere că internaționalul under 21 a fost adus de la Sepsi din postura de jucător liber de contract în urmă cu trei ani.

Evoluțiile din acest an l-au propulsat de Lorand Fulop sub „tricolor”. Jucătorul FC Botoșani a debutat pentru naționala „under 21” în meciul amical cu Spania din martie, pierdut cu 1-0 de tricolori. A doua selecţie a fost bifată în victoria cu Danemarca, scor 1-0, meci în care Fulop a jucat titular. La fel ca șși Răzan Oaidă, celălalt fotbaalist bootșănean transferat în plin sezon, și Lorand Fulop speră să prindă lotul lui Mirel Rădoi pentru Campionatul European din Italia, care se va disputa între 16-30 iunie.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...