19 − 11 =

A password will be e-mailed to you.

Vasile Miriuță, antrenorul principal al formației FC Hermannstadt a declarat că nu concepe ca echipa sa să nu obțină toate cele trei puncte puse în joc în duelul cu FC Botoșani care va avea loc asăzi de la ora 18:30 în cadrul rundei a XII-a a play-out-ului Ligii 1.

„Venim după o deplasare grea şi lungă. Important e că nu am venit cu mâna goală. Am avut aceste trei meciuri în mai puţin de o săptămână. S-au făcut multe sacrificii, mai ales din partea băieţilor. Aţi văzut că, la meciul de la Iaşi, am şi menajat câţiva jucători, mă refer la Dâlbea, la Măţel, iar pe Jazvic şi pe Blănaru i-am băgat pe final. Nu e uşor să joci din trei în trei zile, nu avem lotul lui CFR, dau un exemplu, să ai 22 de jucători de acelaşi nivel la dispoziţie. Îi felicit pe băieţi, dar trebuie să uităm acest joc de la Iaşi pentru că avem un meci foarte, foarte greu. Ăsta e adevărul! Botoşaniul e o echipă bună, cu jucători de valoare, s-a văzut şi la meciul trecut, când a bătut Gazul. Trebuie să avem mare grijă, nu avem voie să facem paşi greşiţi. Mai sunt trei meciuri, iar cel cu Botoșaniul e cel mai important. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să câştigăm și sunt sigur că băieţii vor face tot ce depinde de ei să câştigăm. Mă voi baza numai pe acei jucători care-şi dau viaţa pentru acest club. În rest și dacă voi sta în 14 jucători, cu 3 pe bancă şi 11 în teren, vor fi cei despre care ştiu că sunt trup şi suflet pentru acest club, pentru acest oraş”, a declarat Vasile Miriuță, antrenorul principal al formației FC Hermannstadt.

Partida dintre FC Hermannstadt și FC Botoșani va avea loc astăzi de la oraa 18:30, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...