5 × five =

A password will be e-mailed to you.

Deținătoarea Cupei României, Viitorul Constanța, a câştigat primul trofeu al sezonului, Supercupa României, după 1-0 cu CFR Cluj în confruntarea care a deschis oficial sezonul fotbalistic în fotbalul românesc, meciul fiind găzduit de „Ilie Oană” din Ploiești.

Unicul gol al confruntării a fost marcat pe final de meci de Artean, mijlocașul marcând singurul gol al meciului cu un șut senzațional de la 25 de metri. Finalul partidei a fost unul dramatic, de-a dreptul intrerzis cardiacilor. În al treilea minut de prelungiri, Deac putea egala, însă şutul său cu efect a trimis mingea în bară, iar Tordai a prins mingea pe linia porţii.

Per ansamblu, pe parcursul celor 90 de minute de joc, CFR Cluj a fost mai periculoasă, cel mai aproape de gol fiind atacantul Omrani.

Duelul din Supercupă dintre campioana CFR Cluj și deținătoarea Cupei României, Viitorul Constanța a fost primul în care ss-a utilizat noua regulă din fotbalul românesc în care echipele din Liga 1 sunt obligate să înceapă partidele cu doi jucători under 21.

Pentru Viitorul Constanța câștigarea Supercupei Romțniei reprezintă oo premieră. De partea ceaalltă, CFR Cluj rămâne cu doar trei Supercupe în vitrină.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...