ten + six =

A password will be e-mailed to you.

La puțin timp după festivitatea de premiere organizată pentru cei de la Fabio și Bucovina la capătul seoznului fotbalistic județean de minifotbal, a avut loc și finala Cupei României la minifotbal, faza județeană.

Ultimul act s-a disputat evident între campioana județului, Fabio și vicecampioana, Bucovina.
Duelul a fost unul încins, miza confruntării spunându-și cuvântul asupra evoluției celor două echipe, pe parcursul meciului având loc și dueluri cu mult peste limita regulamentului care au încins de multe ori spiritele, totul terminându-se însă într-un fair-play total.
După ce au condus cu 2-0, cei de la Bucovina s-au văzut egalați de campionii de la Fabio, scor 2-2, trecându-se astfel la executarea loviturilor de departajare. Aici câștig de cauză au avut cei de la Bucovina care s-au impus cu 3-1, urmând a reprezenta județul în fazele superioare ale Cupei României la minifotbal.

Din informațiile pe care le deținem, pentru campioana ultimelor două sezoane, Fabio, acesta a fost ultimul meci în actuala formulă, echipa urmând a suferi în această vară transformări importante atât din punct de vedere managerial cât și al lotului, cei care conduc destinele formației încercând să treacă la „un nou nivel”.

 

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 2,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...