6 + five =

A password will be e-mailed to you.

Liderul FCSB, Florin Tănase, susține că remiza de la Giurgiu cu Mlada Bolseslav din prima manșă a turului III preliminar al Europa League, scor 0-0, este nedreaptă.

Forin Tănase a declarat că rezultatul a venit ca urmare a jocului slab, sub așteptări prestat de echipa sa în prima repriză însă s-a arătat în continuare încrezător în calificare.

„Am avut o primă repriză mai slabă, dar în partea a doua ne-am creat mai multe ocazii şi meritam să câştigăm. Îmi menţin părerea, şansele sunt 50-50, vom merge acolo să înscriem şi să ne calificăm. Trebuia să câştigăm. Momentan avem antrenor, nu ştiu cu cine va discuta domnul Becali. Nu ştiu dacă a fost refuzat sau, eu mă gândesc doar la returul cu Mlada. Mihai Stoica nu ne-a spus că pleacă de la echipă. Eu ştiam pentru că întâmplător vormisem cu dânsul cu o seară înainte. E o pierdere, era omul de legătură între echipă şi patron, era aproape de noi”, a decarat Florin Tănase.

Returul partidei dintre Mlada boleslav și FCSB va avea loc joi, 15 august de la ora 20:00.
Învingătoarea dintre Mlada și FCSB va întâlni în play-off-ul Europa League mai mult ca sigur Vitoria Guimaraes portughezii câștigând la scor de neprezentare prima manșă susținută cu Ventspils.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...