four × one =

A password will be e-mailed to you.

Corneliu Papură, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a declarat la finalul partidei pe care elevii săi au cedat-o în Bănie cu scorul de 2-0 contra celor de la AEK Atena în prima manșă a turului III preliminar al Europa League că diferența a fost făcută de valoarea individuală a fotbaliștilor greci.

Tehnicianul oltenilor a spus că cel mai mare regret al său după acest duel este că meciul nu s-a jucat cu spectatori și că echipa sa nu a reușit, fiind sigur că dacă Universitatea ar fi avut aportul fanilor, ar fi avut mai multă forță.

„Regretul acestei partide este că nu am marcat, pentru că am adus de multe ori mingea în faţa porţii, dar ne-a lipsit inspiraţia, păcat pentru că meritam să dăm gol. Pe început de joc am avut câteva situaţii bine, i-am pus în dificultate, din păcate atacanţii noştri au ratat. Ei ne-au prins pe contre, sunt jucători cu experienţă, iar la nivelul acesta când au avut situaţii au profitat din plin. Era fantastic dacă aveam fanii alături de noi, am un sentiment de frustrare cred că publicul ne-ar fi ajutat, nu cred că pierdeam dacă aveam fanii în tribune. Oricum, nu e totul jucat. Mergem în retur să ne jucăm şansa, nu văd de ce nu am da gol acolo, dacă reuşim să înscriem, totul se joacă”, a declarat Corneliu Papură, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...