3 × four =

A password will be e-mailed to you.

Atacantul FC Botoșani, Cătălin Golofca, este convins că gruparea locală se va întoarce cu un rezultat pozitiv din deplasarea de la Ovidiu.

„Mergem acolo să jucăm fotbal și să luăm puncte. Viitorul este o echipă bună, agresivă, care joacă fotbal. Și noi avem un început de campionat foarte bun și suntem încrezători. Eu vreau să luăm cele trei puncte. Va fi un meci greu dar cred că vom avea și noi multe spații. Un teren bun, un adversar care joacă fotbal și vom avea spații. Mie mereu mi-au plăcut meciurile cu adversari puternici. Nu mai privim înapoi, nu mai contează ce a fost în sezoanele trecute. Mergem motivați să facem un joc bun și să ne întoarcem cu punct sau puncte. Suntem mai motivați, avem mai multă încredere în noi și ne bucurăm de fotbal. Sunt sigur că o să-mi intre. Sper să încep acum. Am avut și Mediaș o ocazie mare pe final, din păcate am ratat. Sper să marchez meciul ăsta”, a declarat Cătălin Golofca.

Atât Viitorul cât și FC Botoșani sunt neînvinse în acest debut de sezon competițional. Viitorul are 10 puncte în timp ce FC Botoșani are 8 punte. Duelul de la Ovidiu dintre Viitorul și FC Botoșani este programat luni de la ora 21.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...