Viitoarea adversară a FC Botoșani, într-un scandal fără precedent: „Am chemat Miliţia, Procuratura, Criminalistica…!”

FCSB, formație pe care FC Botoșani o va întâlni duminică de la ora 20:30 pe „Național Arena” în prima rundă a returului acestui sezon regular al Ligii 1, se află într-un scandal fără precedent.

Nemulțumiți de faptul că Gigi Becali l-a forțat pe antrenorul principal al echipei, Edward Iordănescu, să plece, ultașii „roș-albaștrilor” i-au vandalizat baza de antrenament din Berceni a echipei, precum şi clădirea din centrul Capitalei în care îşi are biroul, lăsându-i mesaje de amenințare. Finanțatorul FCSB nu s-a arătat intimidat de gestul fanilor, însă față de episoade din trecut, în care și-a făcut dreptate singur, a anunțat imediat organele abilitate.

„S-au întâmplat ameninţări… dar eu nu mai stau să mă cert cu nimeni şi nu răspund nimănui. Că şi aşa am mai făcut o dată puşcărie pentru că mi s-a furat maşina. Şi nu am chef. Aşa că am chemat Miliţia (n.r. – Poliţia), am chemat Procuratura, Criminalistica a văzut despre ce e vorba, o să vadă şi pe camere. Le-am spus toată situaţia. Le-am spus că am discutat cu Mustaţă (n.r. – liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă) care mi-a zis că aseară voiau să vină la mine acasă. Deci e clar că e o chestie de teamă. El mi-a zis că i-a oprit (n.r. – pe suporteri). Dar până să vină el (n.r. – Mustaţă) de la puşcărie era linişte… cum s-a întors văd că a început tot cu din astea, cu ameninţări. I-am zis să fie atent, că el îi cam instigă pe suporteri. Numai ameninţări, că vin acasă… atunci lasă că vine Miliţia, Criminalistica, facem reclamaţii, dosar şi plângere penală. Şi gata.

Am spus că vreau să răspundă penal. Nu îi iert. Să facă puşcărie, să stea liniştiţi. Ei numai de frică ştiu. Am făcut reclamaţii, eu nu mai stau să mă bat cu ei. Dreptatea o să o facă organele abilitate. Mie nu-mi e frică de venit acasă, că am pază, dar mi-e frică pentru familie. Şi atunci să facă puşcărie, să aibă dosar penal”, a declarat Gigi Becali.

Deja ai votat!