spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: SuperLiga la putere

Pronosticurile Zilei: SuperLiga la putere

Astăzi, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica „Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

După cum v-am informat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.10. Ambele pariuri vin de la meciuri din etapa a XVIII-a din SuperLigă.

Pentru început vom merge pe pe „Iuliu Bodola” din Oradea, unde UTA se va duela cu FC Hermannstadt.

Cele două formații sunt despărțite de șase lungimi în clasament, gazdele fiind pe locul 13 cu 19 puncte, în timp ce oaspeții se află pe locul 5 cu 25 de puncte.

„Bătrâna Doamnă” vine după o remiză albă în „Gruia” cu CFR Cluj, rezultat care a făcut oarecum uitată eșecul de la Oradea cu Oțelul, scor 4-2. Tot după o remiză fără goluri vine și FC Hermannstadt, care a fost ținută runda trecută în șah pe teren propriu de Poli Iași. Cu acest rezultat, trupa pregătită de Marius Măldărășanu a ajuns la 16 meciuri consecutive oficiale fără eșec! Practic, sibienii au cunoscut gustul înfrângerii ultima oară pe 4 august 2023, în Bănie cu Universitatea Craiova, scor 1-0.

Sibienii conduc la „directele” din SuperLigă cu 3-1, alte trei meciuri terminându-se nedecis, având astfel ascendent moral asupra arădenilor. În acest sezon, trupa lui Marius Măldărășanu a fost greu de răpus, dovadă fiind că are doar două eșecuri în 17 meciuri. Ne așteptăm ca și la Oradea, Hermannstadt să facă un meci bun și să plece cu punct sau puncte din acest meci.

„Giuleștenii” vin la victorie pe „Municipal”

De la Oradea ajungem la Botoșani, unde „lanterna roșie” din SuperLigă va primi vizita Rapidului. Cele două formații au obiective diametral opuse în acest sezon, „giuleștenii” fiind implicați în lupta pentru câștigarea titlului, iar moldovenii în cea pentru evitarea retrogradării. Duelul din Mooldova prinde cele două echipe despărțite de 22 de puncte în clasament, bucureștenii fiind pe locul 3 cu 30 de puncte, iar botoșănenii pe ultimul loc cu 8 puncte, fiind fără victorie în acest sezon.

Va fi pentru a treia oară în acest sezon când cele două grupări se vor afla față în față. În turul regularului din „Giulești” a fost 2-2, Rapidul impunându-se la Botoșani în grupele Cupei României cu 3-1.

E clar că „giuleștenii” au prima șansă în acest duel și mai mult ca sigur că vor veni deciși să recupereze punctele pierdute runda precedentă pe teren propriu cu „U” Cluj. De partea cealaltă, la cum a arătat în acest sezon, FC Botoșani are nevoie de o minune pentru a spera la punct sau puncte din confruntarea cu „alb-vișinii”.

Pronosticurile Zilei
UTA – FC Hermannstadt, X2 – Cota 1.45
FC Botoșani – Rapid, Rapid câștigă oricare repriză – Cota 1.45

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
17 ° C
19.8 °
16.6 °
44 %
5.2kmh
27 %
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...