MATRIŢA ZILEI – 21.09.2021/17.8.13.4

1111 4 7
222 8
3 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este 3 și vine ca rezultat al schimbărilor care s-au petrecut în ultima perioadă. Are o energie mare, dinamică, aduce vitalitate și voioșie. Se muncește cu spor azi, totul se face organizat, detaliat, cu înțelepciune, respectându-se anumite reguli de bază. Pare că totul iese fără muncă. Dar nu e așa. Se muncește, în schimb cu drag și se asta apare impresia că totul curge fără efort. Este totuși important să ne propunem scopuri în măsura posibilităților reale de îndeplinire a acestora, întrucât entuziasmul mare a lui 3 și linia 1,4,7 supraîncărcată (are 6 cifre) aduce o tendință de a începe foarte multe lucruri o dată, care nu pot fi finalizate. E de preferat să ne prioritizăm ceea ce avem de făcut, să ne concentrăm asupra unui scop bine precis real și posibil de atins. Cunoașterea (7) și coordonarea (8) lucrurilor în la nivel de grup social și colectivitate (9), buna dispoziție și comunicarea (222), puterea fizică (4) duc la acțiuni de impact (111) ce au rezultate frumoase și benefice (3).

Tot ceea ce facem azi și reușim să ducem până la capăt se desăvârșește. E ca un ciclu încheiat ce aduce mulțumire profundă, tihnă, pace, întregire. Rezultatele de azi conțin polaritățile primordiale și integrarea acestora astfel încât ajungem să simțim ca am ajuns, în sfârșit, să trăim un moment de împlinire și vindecare. Am evoluat și ne-am transformat.

Recomandarea zilei. Pare că am ajuns la un final de ciclu, în care am parcurs toate etapele și am învățat lecții. Vibrația lui 3 înseamnă acumulare de nou. Deci, e posibil să începem alte aventuri, care vin cu alte lecții și transformări și de aceea este bine să ne bucurăm pentru ce am dobândit, dar să nu uităm nici măcar o secundă că nimic nu va rămâne așa prea mult timp. 3 vine cu aspirații înalte și dorință de mai mult, fiind foarte ușor să alunecăm în capcana exceselor sau să ne culcăm pe o ureche, cum s-ar spune. Totul e relativ și dacă acum ai ajuns rege, mâine, poți fi cerșetor și invers. Totul este trecător, și binele și răul, iar ziua de mâine poate aduce răsturnări de situație. Ideal este să trăim în prezent, clipa de acum cu recunoștință, cumpătare și mulțumire.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 19.09.2021 la ora 21:09.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3958

Anca Sofian

Deja ai votat!