MATRIŢA ZILEI – 22.09.2021/18.9.14.5

111 4
2222 5 8
99

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi e dată de cifra 4 şi aduce reguli de bază născute în celula primară, în locul unde se formează toate tiparele şi schemele de funcţionare, precum şi mecanismele de apărare, respectiv în familie. Prima autoritate pe care o cunoaştem este cea care se formează în familie, primele regului, primele limite, ca mai apoi să se extindă în colective mici, apoi mai mari si mai mari, până la nivel de societate şi umanitate. Puterea autorităţii creşte treptat din fragedă pruncie, până la vârsta de adult. Există tendinţe de încălcare a regulilor (5) pe fondul depăşirii unor ataşamente şi convingeri limitative. Se sparg anumite tipare. Deşi nu este foarte confortabil pentru unii, 4 aduce supravegherea şi tendinţe de corectare a acestor ieşiri din decor. Este util ca unele reguli să fie respectate. Deşi schimbările vin în cascada, trecerea la nou se face doar la timpul potrivit. Graba strică treaba şi ieşirea timpurie din tipare duce la neadaptare. Comunicarea ecologică (2222) şi gestionarea situaţiilor (8) se fac însă cumpătat, iar vocea interioară (5) ne ghidează şi ne ajută la cernerea trăirilor disfuncţionale, astfel încât comportamentele şi acţiunile noastre, independenţa (111), toate se fac cu moderaţie şi răbdare.

Viaţa de familie este azi foarte importantă şi pentru ca întreaga societate să funcţioneze în parametri optimi (99) e nevoie de reguli de comunicare la baza familiei, sau ceea ce reprezintă pentru fiecare conceptul de familie. În familie ne găsim liniştea, curajul, tăria, aici putem fi eroi, personajele principale, ne putem arăta fără măşti, autentic şi real. Putem fi noi înşine, ne putem juca, experimenta, putem explora. Dar pentru asta, e nevoie ca familia să fie una funcţională şi solidă, pentru ca, la nivel colectiv să putem obţine o congruenţă, o armonie. Comunicarea este cheia rezolvării situaţiilor. Dacă noi reuşim să comunicăm bine în familie, atunci putem s-o facem şi la scară mai mare , la muncă, în cercul de prieteni, pe stradă, cu necunoscuţi. Ne dezvoltăm un altfel de limbaj şi asta este în beneficiul nostru. Apropierea oamenilor se face azi la un nivel intelectual, prin cuvinte frumoase, gesturi drăguţe, dărnicie, generozitate materială şi spirituală. Tot ce facem azi (linia 2,5,8) se face respectându-i pe ceilalţi, empatizând, pe principiul “ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”.

Recomandarea zilei. Atenţie la abuzuri de orice fel azi. 4 vine cu reguli, dar şi cu aplicare de pedepse. Abuzurile, indiferent că sunt verbale, emoţionale, fizice, vin cu reversul medaliei, pun amprente grele pe oameni, care o dată răniţi, vor avea tendinţa să imite acest tip comportamental şi în colectivitate, iar rezultatul va fi, evident, unul păgubos, ce va duce la o instaurare a dezordinii (lipsa lui 6), la risipă de energie (lipsa lui3) şi la acţiuni lipsite de înţelepciune(lipsa lui 7). De asemenea, 4 mai aduce şi legea lui “ce dai, aia primeşti” şi e posibil să nu fie pe placul tuturor modul de autoreglare a lucrurilor.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 22.09.2021 la ora 22:09.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4959

Anca SOFIAN

Deja ai votat!