MATRIŢA ZILEI – 23.09.2021/19.10.15.6

1111
222 5
3 6 99

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Cifra de vibraţie a zilei este 5 şi vine cu jocuri, cu mici spectacole din care se obţine ceva, un câştig, o satisfacţie. Se negociază strâns, e o zi în care se demarează noi afaceri, apar oportunităţi de dezvoltare, tranzacţii, atât financiare, cât şi emoţionale, spirituale, energetice. Se doreşte schimbarea peisajului, a decorului, în casă la birou, la locul de muncă, oriunde ne petrecem timpul. Dacă percepem anumite persoane ca fiind plictisitoare, vom avea grijă să le evităm, căutând compania acelor oameni care ne stârnesc interesul, care să iasă din tiparul vechi. Vom evita aceleaşi discuţii plictisitoare care s-au tot repetat până acum, aceleaşi activităţi care aduc rutină şi banalitate.

E o zi foarte dinamică, suntem într-o permanentă mişcare (1111), ne place să întreprindem diverse activităţi care ne stimulează, ne arătăm talentele şi abilităţile creative (3) ce nu s-au manifestat până acum. Comunicăm foarte uşor şi totul e ca un şuvoi de energie care pur şi simplu ţâşneşte (222), se intuiesc oportunităţi noi şi incitante (5) şi toate astea la nivel colectiv (99). Cam toată lumea beneficiază de vibraţia nonconformistă a lui 5 care echilibrează (6) ceea ce era în derivă.

Ghidul interior există undeva în noi, indiferent cât de confuzi suntem în anumite momente, există eu-l acela care are viziunea şi resursele necesare şi poate anticipa în ce direcţie e util să ne îndreptăm şi ce decizii să luăm. Se observă faptul că acest ghid vine să ne ofere susţinere atunci când vrea el şi nu când batem noi din picioare, reacţionând întotdeauna doar la lucrurile cu adevărat importante la nivel subtil, nu la cele pe care le credem noi importante din prisma ego-ului sau a convingerilor limitative.

Linia 3,6,9 aduce abundenţă, prosperitate, romantism, senzualitate, armonie emoţională, dragoste ca-n filme, daruri, roade bogate dacă îl ascultăm pe maestrul 5 de azi. Azi nu e loc de reguli (lipsa lui 4), nu e loc de prea multă organizare şi pierdere în detalii (lipsa lui 8), totul petrecându-se sub impulsul de moment şi intuiţie, descoperind taine şi mistere bine păstrate până acum (lipsa lui 7), aparent din întâmplare. Atenţie că nimic nu e întâmplător, iar lucrurile care se petrec sub energia lui 5 sunt acele evenimente şi circumstanţe care ne apără, deşi noi nu vedem asta şi ni se înfăţişează în cele mai dificile şi critice clipe ale vieţii, iar noi credem că a fost noroc. Nu există noroc sau ghinion, ci doar rezultate proporţionale ale acţiunilor sau inacţiunilor noastre, ale gândurilor, emoţiilor, cuvintelor şi comportamentelor noastre.

Recomandarea zilei. Atenţie la orgoliul intelectual, la convingerea că dacă am descoperit în mod subit ceva sau ni s-a revelat o anumită faţetă a lucrurilor, credem că ştim tot. Duplicitatea, jocul dublu, tendinţa de a profita de cineva sau de ceva, şantajul, sarcasmul, manipularea, rea voinţa, toate astea ţin de latura negativă a lui 5 şi se poate foarte uşor aluneca în această sferă întunecată. Fiecare are, însă, dreptul să facă aşa cum doreşte, dar să nu uite că orice acţiune rău intenţionată se întoarce ca bumerangul la sursa generatoare şi dat fiind că lipseşte asumarea lui 8, e de preferat să fim cu băgare de seamă.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 23.09.2021 la ora 23:09.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5951

Anca SOFIAN

Deja ai votat!