MATRIŢA ZILEI – 24.09.2021/20.2.16.7

11 4 7
22222
6 9

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei este dată de puterea lui 6 şi urmăreşte să echilibreze orice situaţie, să evite cearta, scandalul, divergenţele. Aduce pace şi discreţie. Energia feminină se activează din nou destul de puternic în contextul apariţiei acelor momente în care chiar e nevoie de sprijin, de ajutor, de facere de bine. E de preferat să fim atenţi la tendinţa de a fi salvatori, pentru că ajutorul se oferă atunci când e solicitat în mod expres. E o zi în care sunt binevenite sfaturile şi consilierea atunci când există cineva care le cere.

Iubirea, romantismul, relaţiile de amor azi prind aripi, Cupidon scoate tolba şi ţinteşte ca într-un joc inocent.

De asemenea este foarte importantă şi socializarea. Simţim o nevoie acută să ne apropiem de oameni, să îi cunoaştem mai bine.

Vorbim azi de acea intuiţie feminină, care deşi e diferită de cea dată de 5, aduce acele percepţii subtile şi dezvăluie ceea ce nu se vede, ci doar se simte, ceva ce e necunoscut şi ascuns, întocmai ca misterul feminin. Azi vorbim de o înţelegere adâncă, profundă ce se naşte în subconştient, dincolo de porţile lumii văzute.

Azi, cu toţii avem acel ceva seducător şi fascinant, un magnetism puternic, suntem învăluiţi de o dâră de mister, iar dacă alegem să ne confesăm sau să ne destăinuim, o facem numai pe teren sigur şi numai acelor persoane care şi-au câştigat încrederea şi dreptul de a primi aceste taine.

Răbdarea este o altă calitate a zilei. E o zi în care putem concepe o nouă idee, un nou proiect, activitate în pântecul fertil a lui 6 şi ne bucurăm de plăcerea de a contribui la însămânţarea a ceva ce după o anumită perioadă de germinaţie va da roade. Emoţiile, comunicarea, diplomaţia (22222) dansează într-un ritm armonios (6), aduc o stare de bine la nivel psihic (11) şi fizic (4), tainele, misterele, înţelepciunea (7) se manifestă în profunzimile sufletului şi guvernează derularea destinului nostru (9) dintr-o zonă invizibilă care ni se relevă doar prin simţire.

Putem vorbi şi despre dualitatea lui 6 care, în sensul negativ, este distrugătoare şi potenţează efecte neplăcute.

Recomandarea zilei. Dacă pierdem controlul asupra imaginii de sine (lipsa lui 5), nu avem putere (lipsa lui 8) de a schimba (lipsa lui 3) gândurile generate de emoţii disfuncţionale care sparg graniţele şi distrug totul în cale. Pot apărea tot felul de intrigi, viclenii, răzbunare, gânduri întunecate care pot ruina totul într-o clipită. Abisul e la fel de adânc precum înălţimile şi numai de noi depinde de care parte alegem să fim azi. E bine să ne auto observăm şi să vedem dacă răsar sentimente de invidie, gelozie, posesivitate, lăcomie, dacă facem compromisuri şi ne vindem ieftin, dacă renunţăm la sinele nostru divin pentru mici câştiguri materiale (un mic, un voucher, o procopseală ieftină, etc) sau la cele emoţionale care acoperă temporar (aşa cum pisica acopera mizeria) acele frici de care fugim ca laşii şi nu avem curajul să le infruntăm.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 24.09.2021 la ora 24:09 (00:09).

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6952

Anca SOFIAN

Deja ai votat!