MATRIŢA ZILEI – 25.09.2021/21.3.17.8

111 7
2222 5 8
3 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi e dată de energia misterioasă a lui 7. O zi în care dacă emoţiile, acţiunile, schimbările, puterea sunt ţesute cu înţelepciune, avem numai de câştigat, iar câştigul nu e neapărat unul material, ci unul de suflet. Totul este organizat în detaliu, avem voinţă şi ghidul interior ne îndeamnă la acţiune orientată către scop. Lucrurile se petrec în aşa fel, mânate de o mână invizibilă, ce duc la instalarea unei noi etape de viaţă caracterizată de planul terestru. Adică, avem azi misiunea de regla lucrurile aici, acum, în existenţa aceasta, în acest timp şi spaţiu, pentru ca roadele talentului creativ să iasă la iveală. Azi minţile noastre sunt ascuţite (111), prelucrează informaţiile, cunoaşterea (7) foarte eficientă ne conferă intuiţie şi sprijin, ghidare dinspre planurile subtile care susţin planurile terestre (5) , aduc simţul anticipării, flerul şi capacitatea uriaşă de materializare a gândurilor şi dorinţelor (3). Ideal ar fi ca toate gândurile noastre să fie concentrate pe aspecte pozitive, benefice. Azi îi putem citi cu uşurinţă pe ceilalţi, îi găsim pe cei cu care rezonăm, ne adunăm în funcţie de nivelul la care vibrăm. Azi nu putem minţi în niciun aspect pentru că energiile ne dau de gol şi adevărul iese la iveală. Se manifestă puternic simţul artistic, vizionar, capacitatea de a convinge şi grija sinceră faţă de binele celor din jur (9).Ne iubim atât cu sufletul cât şi cu minţile, ne susţinem ideile, valorile, pricipiile. Tot ce ţine de “trib”, de familie, de egregor este foarte important şi devine prioritar. Doar la nivel colectiv se găseşte puterea (8), doar dacă ne acceptăm, alegem aceeaşi direcţie şi vibrăm cu toţii la unison, putem obţine rezultatele dorite. Mintea colectivă, unirea sufletelor, viziunea, comunicarea, spiritul de echipă, acţiunile susţinute de toată lumea sunt obiectivele zilei.

Recomandarea zilei. Planul terestru se referă la conectarea oamenilor de pretutindeni, la spiritul de echipă. Minţi şi suflete se unesc aici pentru a juca jocul vieţii, din care să iasă campioni. Câştigul suprem este evident: echilibru, armonie (lipsa lui 6), toleranţa, starea de bine (lipsa lui 4), fericirea aşa cum o vede fiecare dintre noi. Doar aşa putem primi binecuvântările din planul ceresc. Când rezonăm cu frecvenţa unităţii divine suntem calmi, echilibraţi şi în pace, indiferent de situaţiile cu care ne confruntăm. Principiul “Precum în cer, aşa şi pe pământ” este edificator în această energie a lui 7 şi funcţionează şi invers, adică precum pe pământ aşa şi în cer.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 25.09.2021 la ora 09:25.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7953

Anca SOFIAN

Deja ai votat!