MATRIŢA ZILEI – 26.09.2021/22.4.18.9

11 4
22222 8
6 99

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Cifra de vibraţie de azi este dată de puterea lui 8. Vorbim de ambiţie, despre oameni ai faptelor, foarte creativi, dar totodată şi buni administratori. Profesionalismul, temeinicia, putere de decizie şi simţul responsabilităţii, şi atracţia pentru rolul de putere vin la pachet cu un val de emoţii, cu viziuni, cu protecţie, siguranţă şi dualitate care se revarsă la nivel colectiv.

Apare azi o confruntare a temelor ce ţin de principiul masculin , atât în formele sale pozitive, cât şi în cele negative.

Suntem provocaţi să aducem ceva în manifestare, să dăm formă unei idei creative, să construim ceva în lume (99), să punem bazele unei afaceri, să întemeiem o familie, un cămin (22222) şi în acelaşi timp să adoptăm o poziţie fermă, să fim eficienţi şi puternici, să ne formulăm propriile idei şi principii etice (11). E necesar să observăm şi unde anume ideologia la care aderăm influenţează la modul nebenefic viaţa şi dezvoltarea (lipsa lui 3), pentru că, duşi de valul puterii emoţiilor pierdem ghidarea interioară (lipsa lui 5). Cei cinci de 2 aduc un soi de capacităţi extrasenzoriale care ne vin în ajutor şi restabilesc armonia între principiul masculin şi cel feminin. Dacă aceste principii se află în armonie, atunci putem trăi în siguranţă, (4) ocrotiţi, fără griji materiale. E nevoie şi de ridicare de garduri protectoare împotriva capriciilor care vin din exterior şi temperarea şi înlăturarea oscilaţiilor care dezechilibrează.

Recomandarea zilei. Dacă se depăşesc limitele trasate, atribuţiunile, dacă lăsăm orgoliul autoritar şi uraganul de emoţii să-şi facă de cap, atunci putem provoca distrugerea ordinii şi conflagraţii agresive între cele două principii masculin şi feminin şi aduc la suprafaţă latura întunecată a lui 8, amplificată de latura negativă a lui 2, adică: obsesie pentru putere, răzbunare, viclenie, dorinţă bolnăvicioasă de control absolut, abuzuri, machiavelism, infracţionalitate, dorinţă de a fi important cu orice preţ. Ideea este ca ceea ce construim să se facă în armonie, folosindu-ne de atributele benefice ale energiilor.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 26.09.2021 la ora 09:26.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8954

Anca SOFIAN

Deja ai votat!