MATRIŢA ZILEI – 27.09.2021/23.5.19.10

111 7
2222 5
3 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Azi vibraţia zilei este dată de cifra 9 care aduce dăruire şi înţelepciune practică. Se pare că avem o nouă lecţie de învăţat. E important să ne transmitem darurile către public. Ştim ceva ce ar putea fi folositor cuiva, cunoaştem o practică care ar putea ajuta pe altcineva, avem resurse ce pot fi împărtăşite cu ceilalţi. E nevoie ca noi să ne oferim cu generozitate, dacă avem ce oferi, sprijinul şi solidaritatea celor care au nevoie şi ne cer ajutorul. De asemenea, punem accent pe carieră , facem echipe, luăm decizii spontane şi ne atrag cumva răsturnările de situaţie care vin pe nepusă masă, căutăm soluţii şi suntem extrem de disponibili la provocări. Ne bazăm pe intuiţie (5), deci tot ce facem, facem cu sufletul (2222). Si chiar dacă nu se manifestă o voinţă puternică, suntem protejaţi de forţele divine (7) şi asta ne oferă o oarecare încredere în propria putere deși aceasta pare că s-a terminat (lipsa lui 8). E o zi prielnică pentru a dezvolta conştiinţa (3), deosebim cu mai multă uşurinţă binele de rău, aşa cum îl percepe fiecare la nivel individual (111), pentru că se conturează o nouă aventură existenţială care presupune o pregătire iniţială. Căutăm indicii, răspunsuri, sensuri. Şi Universul ne va trimite azi diverse persoane care ne vor ajuta şi care ne voi împărtăşi taine, secrete, reţete, din tagma mentorilor spirituali, psihoterapeuţi, sau pur şi simplu persoane obişnuite care ne învaţă nişte lecţii tare preţioase şi ne vor oferi şi o oarecare alinare. În prezenţa lor, ne deschidem cu mare uşurinţă, comunicăm foarte fluid. De altfel şi noi putem fi astfel de persoane pentru cei din jurul nostru (9).

Recomandarea zilei. Este important să nu alunecăm în panta orgoliului şi a cultului personalităţii, să fim cu băgare de seamă la mrejele dorinţei de epatare pentru că am putea alunga de lângă noi oamenii trimişi de Univers să ne sprijine şi să ne ajute în evoluţia noastră. Echilibrul este foarte important (lipsa lui 6), şi e de preferat să îl ajutăm puţin, muncind pentru el pentru a beneficia de alinarea şi vindecarea (lipsa lui 4), pe care e util să le şi oferim.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 27.09.2021 la ora 09:27.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9955

Anca SOFIAN

Deja ai votat!