MATRIŢA ZILEI – 29.09.2021/25.7.21.3

11 7
22222 5
3 99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația este dată azi de cifra 2 și de energiile feminine care presupun o anumită dualitate, iar mulți dintre noi nu suntem incă pe deplin conștienți de ea. Există o tendință mare de a dezvolta, de a desăvârși ceea ce există de ceva vreme în noi sau în orice alt aspect care ne privește. E util să analizăm bine această formă de a se continua anumite lucruri și să ne străduim să adoptăm acțiuni sau tipare de gândire diferite de ceea ce am experimentat până acum. Dacă ne folosim înțelepciunea, cutezanța și liberul arbitru sănătos, obținem ce ne dorim. În subconștientul nostru exsită toate posibilitățile și depinde numai de noi pe care le materializăm. Aceste posibilități sunt cât se poate de simple, mintea noastră complicându-le. Tindem spre maturizare, iar asta înseamnă să devenim conștienți de acestea, să le recunoaștem și să le punem în aplicare. Mintea noastră și convingerile limitative vor încerca să ne saboteze, spunându-ne că viața este grea, că suntem victime, că vina e în exterior, că avem nevoie de un salvator. Ei bine, nu există niciun salvator, vina e doar un instrument de control și manipulare tatuat în programele noastre, toată lumea merită exact ceea ce are, pentru că este propria creație construită cu propriile gânduri conștiente sau inconștiente. Noi uităm că adevărata putere e la noi, în noi, și dacă nu ne-o predăm altora, sau dacă nu o negociem pe mizilicuri și frici, suntem nelimitați.

Înțelegem azi realitatea exterioară ca fiind suma tuturor manipulărilor, a vicleniilor subtile și a fricilor duse la extrem (22222), și nu avem puterea de a vedea că, de fapt, noi suntem cei care deținem controlul (11) și avem un potențial uriaș de dezvoltare și eliberare (3) din strânsoarea socială (99), care ni se impune și care maschează un abuz colosal. Iar dacă ne ascultăm inima, sufletul, vocea interioară care ne susțin azi (5), dacă ne informăm funcțional și cântărim bine lucrurile (7), contracarând manipulările josnice, ieftine și menite să ne deruteze, ne dobândim libertatea la care avem dreptul divin prin naștere și ne trăim viața atât de frumos. Cu fiecare pas pe linia cunoașterii și a renunțării la frici, spaime, temeri, groază, înțelegem mai bine realitatea exterioară, concomitent cu potențialul nostru interior, le diferențiem și devenim din ce în ce mai conștienți de dualitatea în care trăim.

Există azi un câmp de tensiune în care acționează forțe opuse, de atracție și respingere. Ne lovim de fricțiunea dintre ele și suntem hărțuiți de posibilitățile existente. Luăm atitudine în acest conflict prin perceperea unei forțe ca fiind bună și justă, iar cealaltă falsă și dăunătoare. Și cu cât pătrundem mai adânc în înțelegerea divină, cu atât mai mult descoperim și recunoaștem faptul că nu ne descurcăm în realitate, deoarece ea este mult mai complexă și mai tainică decât ne-am fi imaginat.

Recomandarea zilei. Vibrația lui 2 format din 2 și 9 (2+9=11, 1+1=2) aduce mai multe posibilități și doar conștiința noastră poate face diferența. Dacă e să luăm latura întunecată a lui 2 – manipularea, frica, viclenia și latura negativă a lui 9 – extremismul, forțarea lucrurilor, orgoliul, constrângerea, atunci credința de a fi în posesia adevărului absolut crează pericolul unei tiranii, a unei dictaturi, al căror scop este convertirea celorlalți la ideile sale , folosindu-se de forță, de constrângere, de limitare. Dar, 29 are o magie aparte dacă este manifestat ca număr maestru 11 și vine cu diplomație, iubire, compasiune, toleranță, echilibru, protecție, țelul său fiind unificarea acestor contrarii, acestor forțe opuse, într-o armonie benefică pentru toți, astfel conturându-se o lume senină ce conține tot ceea ce iubim, apreciem și ne înalță. Depinde doar de noi dacă ne ascultăm sufletul și ce alegem să desăvârșim azi.

Conflictele, luptele care apar pe toate planurile duc la întărirea noastră. E nevoie să evităm orice manipulare care nu ne aduce beneficii la nivel de corp fizic (lipsa lui 4),  pentru că, deși ne simțim lipsiți de putere (lipsa lui 8) și într-un dezechilibru al ființei (lipsa lui 6), dacă ne urmăm adevărata voce interioară, vom ști care este alegerea potrivită.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 29.09.2021 la ora 09:29.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2957

Anca SOFIAN

Deja ai votat!